dilluns, 12 de novembre del 2012

Les "perles" de la campanya... (03)


Han passat dos dies més de campanya i continuen els exabruptes, les amenaces, els disbarats, les bajanades i les fabulacions.... i com no podia ser d'una altre manera, també les mentides més recargolades...

Mireu sinó el que ha estat capaç de dir el qui fins ara em creia que era una persona assenyada, en Marcel·lí Iglesias, de Bonansa, de la Franja i parlant català... que el nacionalisme català s'asembla al nazisme... serà tros d'animal !!!

I un altre que la deixa anar pel broc gros, mister Margallo, ministre d'assumptes exteriors, diu: que pretendre fer un referèndum per part de Catalunya, és equivalent a un cop d'estat jurídic...!!!

Consultar al poble sobirà sobre si vol ser una cosa o l'altre, equival a un cop d'estat ?, a quina ment escalfada i distorsionada se li pot acudir una bestiesa semblant ?.

I només portem quatre dies de campaña. Resistiran les nostres neurones a sentir tantíssimes bestieses?
Fins a on seran capaços d'inventar mentides, de distorsionar la realitat, amb les intencions més recargolades per intentar espantar i acollonir als catalans...? però resulta que nosaltres ja no tenim por, estem decidits i llençats, i tenim un lider valent a qui donarem suport.
 Són realment ells els que sí estan (com diu el #hashtag de twitter) #estancagats

Demà seguirem recollint disbarats...

* * *

2 comentaris:

Joan Antoni ha dit...

Quan s'acabi la campanya tindràs material per escriure un llibre sencer. Quina colla de polítics!

Pakiba ha dit...

No podias haver-lo dit més bé "tros de animal".

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin