dissabte, 1 d’agost del 2020

Se'ns pixen a sobre...!!!

I a més se'ns pixen a sobre sense cap vergonya...!!!

Llegiu això, és sorprenent i indignant... Comencem malament el mes d'agost...

El Tribunal Suprem espanyol ha designat Manuel Marchena com el magistrat competent per decidir l’admissió a tràmit o no de la querella presentada per Òmnium Cultural contra Juan Carlos I pels presumptes delictes de corrupció, frau fiscal i emblanquiment de capitals. ‘Ens temem que estem davant d’una nova maniobra dels poders de l’estat per protegir-se’, ha assegurat el vice-president d’Òmnium, Marcel Mauri. ‘Qui millor per protegir la monarquia i els poders de l’estat que Marchena?’, ha demanat.

‘Es tracta d’un jutge que ha comès greus vulneracions de drets fonamentals per intentar acabar amb l’independentisme’, ha sentenciat el vice-president d’Òmnium Cultural, que acusa Marchena d’haver encapçalat al Suprem l’any 2019 un judici contra Cuixart, Sánchez i la resta de presos polítics ‘amb una clara manca de garanties i on es van vulnerar drets fonamentals com el de la llibertat d’expressió, el de llibertat ideològica o el de reunió pacífica’.

De fet, Òmnium ja va acusar l’estat espanyol de ‘vulneració flagrant’ de drets fonamentals en el seu escrit de defensa, on denunciava que el magistrat Marchena pilotava un ‘judici sense garanties amb la vulneració de drets fonamentals, la presència d’un partit d’ultradreta com Vox d’acusació popular i l’aplicació d’un dret processal d’excepció’.



(mireu en la imatge de l'enllaç la cara sorneguera de prepotència i satisfacció del personatge en qüestió)

2 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Com tanta gent, potser tu també vas creure un temps que vivíem en un estat democràtic, oi?

Salvador ha dit...

Oi tant, Xiruquero, però encara guardo l'esperança -(diuen que és l'últim que es perd)- de que algun dia no massa llunyà podrem viure en un estat -República catalana independent- realment democràtia...!!!
Una abraçada blocaire i amic

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin