dissabte, 1 de maig del 2010

A Madrid tenen la pell molt fina i la cara molt gruixuda...!!







Ahir el Conseller Antoni Castells, en un rampell de sinceritat, es va desmarcar del PSOE. Alguns vam veure en aquest gest l'inici d'un posicionament valent que fa molt de temps que ja s'hagués d'haver fet i plantejat amb tots els ets i uts.

25 diputats del PSC votant en contra dels PSOE..., a veure si en són capaços d'una vegada i a Madrid que comencin a posar-se nerviosos..!!


Tan nerviosos que li ha faltat un no res a la sra. institutriu, la Rottenmeier de la Vega, per sortir a renyar-nos amb aquesta cara de mala llet, que fins i tot els cabells de punta que llueix habitualment, li han caigut avall de l'emprenyamenta...

I a sobre tenen la cara dura de sortir a defensar l'indefensable, els magistrats "toreros" que pensen poden condicionar tot un país mentre fumen puros a la Maestranza veient un espectacle sanguinari... (potser fins i tot deuen pensar que el toro que veuen agonitzar, ensangonat i apunyalat, és un simil de Catalunya?...)

Però en quin món es pensen que vivim?... Es pensen potser que tots els catalans som uns menors d'edat que encara ens han de renyar i ens han de dir com i quan i de quina manera ens hem d'organitzar la nostra vida?.

Ara més que mai el camí de la independència de Catalunya comença a ser més urgent i necessari, i més imprescindible... que mai...!!

Endavant conseller Castells,  i tots els que esteu al seu costat...!!!

Que Madrid comenci a tremolar,
encara que el Barça no vagi al Bernabeu...

* * *

2 comentaris:

Anònim ha dit...

AMIC MEU,TENS RAO,PERO....20% NOMES.
AN CASTELLS,SEGUR QUE PARLAR DE BONA FE,PERO EL CARRER NICARAGUA AIXO DE LA PUTA I LA RAMONETA ES LO SEU.
JUGANT AMB BAR....

Jaume ha dit...

Aquest espantall ja l'han tret més d'un cop i res de res. No us en feu il·lusions.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin