divendres, 25 de febrer del 2011

Tempus Fugit...


Si, realment, el temps vola Tempus fugit

«Tempus fugit, sicut nubes, quasi naves, velut umbra». El temps vola, com els núvols, com les naus, com les ombres.

I vola tant de pressa que avui fa ja 4 anys que vaig començar aquest Blog. Porto escrits 338 posts, milers de paraules, milers de fotos, i milers de sensacions. Aquest Blog s'ha obert ja en aquest moment, la impressionant quantitat de 50.200 vegades, escampant per la xarxa mundial tota mena de relats, d'informacions, d'opinions, d'imatges i fins i tot de músiques i algunes pel·lícules, hi ha de tot una mica... I també molts enllaços a altres Blogs amics amb els que hem intercanviat comentaris, impressions, informacions.

En quatre anys hi ha temps per a fer moltes coses, i moltes coses han canviat des d'aleshores. Algunes de molt importants, altres no tant. Hem acumulat anys d'edat, molts i molts, ja hem arribat feliçment a la setantena... Uufff...!!, i amb relativa bona salut, de la qual cosa hem de donar gràcies. I amb ganes renovades, espero poder continuar publicant les meves dèries en aquest mitjà.

També la societat i el món van canviant. Ara les noves tecnologies ens invadeixen... Fa quatre dies el MWC (Mobile World Congress) ha tancat les seves portes a la ciutat i sembla que el progrés en aquest camp és imparable i cada dia més sorprenent. Les noves tecnologies a la xarxa també estan produint canvis acceleradíssims, gràcies als Facebook i Twitter, el món àrab s'està revolucionant a una velocitat increible fa quatre anys enrera, i no sabem cap a on anirà a parar.

Vivim en uns societat acceleradíssima i super informatitzada. Res no s'escapa a la informació immediata des de qualsevol racó del món. I nosaltres, a vegades, assistim a tot això desde la pantalla del nostre ordinador, amb un punt d'incredulitat i de fascinació. Es una finestra oberta al món que ens fascina i a vegades ens absorbeix fins i tot massa... Però al mateix temps ens ajuda a sentir-nos vius, a participar de tota aquesta activitat, a tenir el cervell obert i atent a tot allò que succeeix i que ens mou els sentiments i els ànims i el cervell, que cal mantenir-lo actiu i engreixat.

Per acabar, com he fet en cada aniversari, vull agrair a tots els amics blocaires i no blocaires, parents i coneguts i també als desconeguts que us he interessat per visitar aquest Blog, el vostre interès i curiositat, i desitjar-vos també a tots que pugueu celebrar igualment molts aniversaris amb salut, felicitat i bon humor.

Sincerament, gràcies a tothom...!!!

* * *

7 comentaris:

Júlia ha dit...

Felicitats, jo ja sóc 'molt més vella', sis anys i escaig de blog i blogs!!! Endavant!

Zerozerosset ha dit...

Enhorabona, Salvador. I segueix amb la mateixa energia, que és encomanadissa.

Unknown ha dit...

Per molts anys, Salvador, des de Valls vaig seguint els teus viatges i comentaris.
Salut!

Joan Antoni ha dit...

Felicitats i gràcies per haver-me contagiat del teu virus blocaire

Salvador ha dit...

Gràcies a tots, companys blocaires i parents pels vostres bons desitjos...
Espero tenir ànims per seguir endavant tants anys com pugui.
Una abraçada

LOURDES ha dit...

Felicitats Salvador!!
És un plaer autèntic llegir els teus comentaris.
Una abraçada!!

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Jo també m'afegeixo a les felicitacions Salvador!
Endavant!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin