dilluns, 14 de maig del 2012

Premi Liebster Blog: aquest blog ha estat seleccionat... Moltes gràcies !!!

Avui he rebut l'agradable sorpresa de que el meu Blog ha estat seleccionat per rebre un premi, el premi Liebster Blog award. I més motiu de satisfacció i d'alegria perquè el guardó l'he rebut de part d'un dels meus blocs preferits i que acostumo a seguir amb especial interès: El Blog dels viatges, que gestiona l'amic Eduard.

El premi Liebster és considerat com el premi del "boca-orella", funcionen com una cadena i sembla que el seu origen va començar a Alemanya. Són uns premis humils i anònims que ja han donat la volta al món i que converteixen a qui els rep en premiat i jurat alhora, i suposen un petit reconeixement públic de la feina ben feta.

La iniciativa consisteix a premiar de forma simbòlica cinc blogs, reconeixent així el seu esforç i treball en aquest món dels blogs. La dinàmica és força senzilla, i us deixo les normes a seguir en cas que sigueu el receptor d'un d'aquests premis:

1.- copiar i enganxar el logo del premi al bloc, i enllaçar al blocaire que t'ho ha otorgat.
2.- nominar als teus 5 blogs favorits (han de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un breu comentari en els seus blocs per fer-los saber que han rebut el guardó.
3.- demanar i esperar que aquests blocaires passin el guardó a altres 5 blogs.

Dit tot això ara resta potser el més difícil i és triar a 5 blogs entre la gran quantitat d'excel·lents que hi ha a la xarxa per destacar-los, i més quan veus que n'hi ha molts que s'ho mereixen, però com que m'he de cenyir a només cinc, doncs em deixaré portar pels sentiments i la intuició, i proposo premiar a alguns dels que dia a dia segueixo i en gaudeixo llegint-los. La meva proposta de premi seria per tant per aquests cinc:

1.- Emili Casademont i Comas, (Girona,1936) periodista i escriptor. Els seus escrits són un prodigi de redacció i bona escriptura. Tracta tots els temes a fons i amb autoritat. Una delícia llegir-lo.

2.- La lectora corrent, l'autora és una biòloga dedicada a la divulgació, i l'edició científica, pero la seva gran capacitat fa que totes les seves aportacions, també les de més rabiosa actualitat, siguin un model d'escriptura i de concreció.

3.- Xiruquero-Kumbaià, aquest és un blog d'un bon amic pel qual tinc una debilitat especial. Prové del món dels excursionistes autèntics, amb una sensibilitat especial en descriure les seves sortides i els paisatges que visita, també amb una marcada tendència poètica, i humorística, ja que ell mateix es defineix com a: una subespècie del "Homo Excursionistae".
Gaudireu llegint-lo, segur.

4.- Desde la Mediterrània, un blog col·lectiu amb gran varietat de continguts i de temàtiques. Sempre trobareu en aquest blog un tema que us interessarà. L'alimenten un bon grup de blocaires, a la ratlla dels 35, i trobareu temes que van des de la tecnologia fins a la natura, cultura, política i fins i tot la salut. No us el perdeu.

5.- Todoreh, blog molt interessat i de temàtica variada, sempre amè i ben redactat. La seva autora es defineix com a una observadora innata, amb interessos culturals i literaris, aficionada també a la fotografia. Li agraden les Belles arts, badar per la ciutat, fer caminades per la natura i observar els animalons. És també eclèctica i diu que no acaba mai un dia sense haver après alguna cosa dels amics i saludats...

Felicitats a tots els premiats als blogs dels quals els desitjo una llarga vida...!!!

* * *



6 comentaris:

Pakiba ha dit...

MOLTISIMAS FELICITATS.

Àngels ha dit...

ENHORABONA CAMPIÓ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Lectora corrent ha dit...

Enhorabona, i gràcies per les floretes i pel premi, però el meu bloc no s'ajusta a les bases: "nominar els teus 5 blogs favorits (han de tenir menys de 200 seguidors)". El meu bloc s'havia mantingut durant mesos propers als 200 seguidors, però sense superar aquesta xifra i la setmana passada vaig veure que en pocs dies arribava als 200 i quan escric això són 208.

Maripepa ha dit...

Enhorabona! El teu blog te'l treballes i dóna gust lleguir-lo, per tant el premi és ben merescut. Segueix viatjant i esplicant-nos les teves experiències i nosaltres seguirem llegint-ho tot!
No coneixia aquest premi però ja ets la segon persona coneguda que el rep aquest any.
Endavant i feina!

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Enhorabona Salvador. I gràcies per la part que fas que em toqui. En una cosa segur que sempre m'ajustaré a les bases: el Xiruquero-kumbaià SEMPRE tindrà menys de 200 seguidors.

Marta ha dit...

Vull felicitar-te per aquest guardó que imagino que t'ha fet molta il·lusió a més de sorpresa. Crec que te'l mereixes per aquest blog tant treballat. Voldria també agrair-te que m'hagis inclòs a la piràmide de guardons. El meu blog és com el del Xiruquero que tampoc arribarà mai als 200 seguidors, però em sento satisfeta de la gent que em segueix anònimament i em fa comentaris al mail. Respecto les decisions personals. Gràcies

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin