dijous, 17 de gener del 2013

MENTIDERS compulsius, i amb una barra descomunal...

Feia dies que no deia res al meu Blog, hem començat l'any amb moltes esperances, però també amb moltes mentides, amb molta mala bava per part dels polítics de Madrid, i això fa emprenyar superlativament.

No em volia fer "mala sang" per començar l'any amb pau i tranquilitat, però arriba un moment que l'acumulació de notícies fa que un no pugui estar callat més temps i vulgui airejar les mentides i les males arts que des del nucli dur madrileny estan orquestrant contra Catalunya.

N'hi ha tantes que gairebé no sé per on començar. Cada dia que passa s'afegeix una nova notícia, una nova declaració, una nova mentida, una nova amenaça, i nosaltres que ja estem saturats hem d'anar aguantant i entomant... fins quan?

Molta gent, entre els quals m'hi compto, comencem a estar ben farts de tanta comèdia i ja fa dies que vam dir que "s'ha acabat el bròquil", que això no hi ha qui ho aguanti.

Només obrint el diari d'avui ja tenim molts motius per comentar. 
 1) - Europa reclama a Espanya un repartiment "just" del dèficit. Li diuen també que elimini ministeris sense competències, etc.
 2) - Espanya, es dedica a alliçonar a Catalunya dient que ha de complir amb el dèficit imposat...
I jo els dic, mentiders, tramposos, tant predicar sempre amb que s'han de complir les lleis, i ells SÓN ELS PRIMERS EN IMCOMPLIR LES LLEIS, on són els milions compromesos per pressupostos anteriors en infraestructures a Catalunya, que ja sumen més de 8.000 milions?, i la famosa clausula adicional 3a. de l'Estatut, i mes i mes...??

3) - Ara el magnífic ministre Margallo (cada setmana actua un ministre diferent), es despenja amb unes bajanades i unes mentides de l'alçada d'un campanar. En el Forum d'inversors "Spain investors Day", ha tingut la barra de dir mentides com aquestes:

--Hem fet i estem fent un gran esforç. El corredor mediterrani és potser una de les coses més grans que Catalunya podria demanar i l'acabarem... MENTIDA...!!!

--Des de l'acció exterior del govern espanyol estem prestant molta atenció a la cultura i la llengua catalanes" (si, com la llei Wert)... S'HA DE TENIR BARRA PER DIR AIXÒ, UNA ALTRA MENTIDA.

--Margallo també ha dit que es crearà un nou sistema de finançament autonòmic que millorarà l'actual, i ha demanat rigor en els comptes públics. I LA PRIMERA ACCIÓ QUE PRENEN ÉS ENVIAR AL T.C. UN RECURS PER PARALITZAR ELS POSSIBLES NOUS INGRESSOS DE CATALUNYA...

LA BARRA d'aquesta gent encara no s'acaba aquí, ja que Margallo ha advertit del perill que corre l'economia espanyola si Catalunya no controla les seves finances públiques, Margallo ha instat la Generalitat a ser responsable i oblidar-se d'assumptes "irrellevants". BORINOT...!!, ho serà irrellevant per tu, però no pas per nosaltres que estem lluitant per allunyar-nos d'un país que ens vol ofegar financierament, lingüísticament, en infraestructures, i en tot allò que es pugui imaginar...

Per nosaltres la rellevància és extrema.  Espanya mai serà un estat federal, com ara demanen alguns il·luminats que no saben ben bé on són. 
On s'ha vist que un estat suposadament "democràtic" INCOMPLEIXI ELS COMPROMISOS QUE LI MARCA LA LLEI, com passa amb l'adicional tercera de l'Estatut, i la Llei de pressupostos?. 
Com poden tenir sempre la Barra de dir que tot s'ha de fer sota la LLei, sota la sacrosanta Constitució, que després de 30 anys està més corcada que una cadira vella, i ells SON ELS PRIMERS EN INCOMPLIR LES LLEIS???... Abans de criticar i exigir compliments, mira la viga que tens al teu ull, i comenceu vosaltres a complir amb les Lleis que us salteu a la torera, que sou uns MOROSOS extrems e impresentables. I a Europa ho saben i us observen...!!

Per això al final ha de ser Brusel·les qui posi ordre en un tema com el repartiment del dèficit. Catalunya ja es pregunta ara si vol seguir així o federar-se directament amb Europa per estalviar-se tants esforços esgotadors i tantes humiliacions.

A més surt un altre il·luminat, Espinosa de los Monteros... (amb el nom ja paga)... per dir que el debat sobiranista està allunyant les inversions estrangeres...!!! 
Si els que els fa por als inversors és INVERTIR A ESPANYA, UN PAÍS DE PANDERETA, ENDEUTAT I ARRUINAT, I ANTIDEMOCRÀTIC I MORÓS...

Quin bon exemple estem donant... Mentre la caverna central es dedica a buscar comptes a Suïssa de la família Pujol, va i ELS ESCLATA ALS NASSOS que qui tenia comptes milionaris a Suïssa era l'extresorer del PP, el Barcenas, ni més ni menys que 22 milions d'euros... per passar unes vacances no està gens malament. Apa, aneu llençant merda damunt dels catalans i ara vosaltres què??... ANGELETS...!!!

La COSPEDAL va dir que ella dimitiria si un dirigent del PP tingués els diners a fora. Doncs vinga senyora, ESTEM ESPERANT AMB IL·LUSIÓ QUE COMPLEIXI EL QUE VA DIR...Ho farà?... segur que no, MÉS MENTIDES I MÉS PREPOTÈNCIA.

Per no parlar ja de la impertinent i llengua llarga de l'Alicia, que no para de dir bajanades i burxar el personal amb tota mena de calumnies i més mentides...

Aquesta situació no hi ha qui l'aguanti més. Diuen que volen frenar l'escalada sobiranista. Com la volen frenar, si cada dia que passa ens donen NOUS MOTIUS PER FUGIR. 
No la frenaran, al contrari, cada vegada som més milions de ciutadans de Catalunya que estem farts, que estem lluitant per aconseguir-ho, i que estem denunciant a Europa i al món, que Espanya ENS ROBA, CADA ANY 16.000 milons d'euros, que es fica amb la nostra llengua materna pensant que la faran desaparèixer... mira que són curts de mires... no és una de les quatre llengües oficials de l'estat?...s'ha de tenir el cervell petit realment..., i ja en tenim ben bé prou. 

Volem marxar i disposar dels diners que generem amb el nostre esforç i el nostre treball.
Volem viure sense controls injustos i malintencionats, volem ser lliures, i som gent d'ordre i pacífics, però no som mesells i no ens deixarem trepitjar...!!!

A Espanya comencen a estar cagats... se'ls acaba la gallina dels ous d'or, i se'ls acaba xuclar de la mamella. 
No estem disposats a aguantar MÉS MENTIDES I MÉS CABRONADES I MÉS EXPOLI...

S'ha acabat el bròquil... Adéu Espanya...!!!
Ens trobarem a Europa com a bons veïns, si volen, i si no també...!!!

* * *  

4 comentaris:

rogoto ha dit...

Sí, feia dies que no publicaves res, però avui les teves paraules reflecteixen els pensaments de la majoria de catalans. Gràcies!

Joan Antoni ha dit...

Sí, i ara la senyora Llanos de Luna amb la seva guerra de les banderes. "Qui no té feina el gat pentinaª: Que tanqui d'una vegada la Subdelegació de govern i busqui feina de veritat.

Pakiba ha dit...

Les teves paraules son les paraules de la majoria del catalans.

VISCA CATALUNYA.

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Deies que no t'hi volies fer mala sang, però deunidó...
És clar que tens raó!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin