diumenge, 1 de març del 2015

Festival Internacional del CIRC, Ciutat de Figueres

Ahir vam assistir a una de les dues funcions que durant els dies del 4rt. Festival Internacional del Circ, es fan a Figueres.

A nosaltres ens va correspondre veure l'espectacle Blau, altres dies es fa també l'espectacle Vermell, i entre els dos espectacles es van repartint la gran quantitat d'artistes convidats (80), d'arreu del món, 17 països diferents, que participen en aquest festival i que d'alguna manera competeixen entre ells per obtenir el premi a la millor actuació. D'això se n'encarrega un nombrós jurat format per 15 membres entre els quals destaquen els directors dels circs més importants del món.

Tot això gràcies a l'entusiàstica direcció del català Genís Matabosch, nascut a Figueres, que és l'ànima, el promotor, l'impulsor i el director i presentador d'aquest gran festival.



 No sabria dir quina de les 13 actuacions que ahir vam veure seria la millor, però per mi potser les dues de les que us poso un petit tastet, poden ser de les més espectaculars, la Troupe Trushin, de Rússia, amb els seus salts de bàscula realment impressionants...

La Troupe Muratov, del Caucas amb els voltejadors a cavall...



* * *

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin