dimecres, 12 d’octubre del 2016

Hi ha sequera... tot esperant la pluja...!!

Un mes sense publicar res al Blog. Sí certament, hi ha sequera...

Però és que estant passant tantes coses increïbles a nivell polític en aquest nostre país, o més ben dit, en el país del costat..., que no pararia de dir exabruptes i potser també alguna bestiesa, per qualificar tot el que el govern del PP està tramitant a nivell judicial.

Vergonyós que només sàpiguen judicialitzar-ho tot i no fer política. Incapaços d'assumir la realitat cada dia més palpable del nostre país, Catalunya, que anem camí de la independència a tota velocitat.

La recalcitrant "hidalguía" espanyola els fa orgullosos, intransigents, i incompetents. No saben negociar, només saben "imposar" per la força, no per la raó. I així pensen que finalment guanyaran...

Allò que guanyaran, o millor dit, allò que ja estan guanyant a tota velocitat, és el desprestigi internacional. La "marca EjpaÑa" està ja per terra, i tothom se n'en riu... Fins quan resistiran abans d'asseure's a negociar amb Catalunya?
Quan se n'adonaran que tot el show que ara tenen de mesos sense govern, és a causa de no voler afrontar la realitat de Catalunya?, i ara només pendents dels propers dies, tot esperant que finalment els 4 galifardeus (ara en diuen Barons) del PSOE s'abstinguin, per facilitar que altra vegada torni a governar el partit més corrupte del país.


VERGONYA, RABIA, i una gran irritació ens agafa en veure que ens poden esperar uns quants anys més de despropòsits per part de l'estat governat per una colla de corruptes i poca vergonyes.

Ja m'he desfogat...!!,  Tal com us deia, la sequera té aquestes conseqüències, quan venen les pluges acostumen a ser torrencials...

* * *


3 comentaris:

Rosa Maria (rogoto) ha dit...

Que bé que t'expresses, Salvador! No cal anotar-hi res més, les teves paraules aboquen tots els nostres pensaments.

Marta ha dit...

Ens ho hem d'agafar amb tranquil·litat, crec que tenim molt camí fet, malgrat l'opinió dels escèptics. Ens arribarà més aviat del que pensem, la desconnexió es va fent a poc a poc. Ànims.

Joan Antoni ha dit...

Doncs la pluja ha arribat, i ha estat de forma torrencial sobretot al Maresme. T'anomenarem home del temps honorífic.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin