dissabte, 26 d’agost del 2017

CANADÀ Oest, les Muntanyes Rocalloses (00)

Finalment hem pogut acomplir un somni que feia anys perseguíem. Aprofitant que aquest any celebrem un aniversari familiar important, vam decidir apuntar-nos a aquest viatge que aquest estiu organitzava POL Viatges, l'agència amb la que darrerament fem la majoria de sortides.

Les Muntanyes Rocalloses per aquells que com jo mateix, som muntanyencs de tota la vida, són un objectiu sempre desitjat, que per la seva llunyania sovint no acabes mai de concretar. No ha estat així aquesta vegada, i des del dia 15 d'agost, fins avui 26 que acabem d'arribar, hem estat fent una circuit per la zona que ens ha portat des de Calgary (Alberta) fins a Banff i Jasper, seguint cap a Blue River, Wells Gray park, i Sun Peaks, ja en plena zona de la Columbia britànica, per seguir fins a Kamloops, Squamish, Nanaimo i Victòria, la capital de la CB, a l'illa de Vancouver, i finalment la mateixa ciutat de Vancouver, on ahir mateix vam acabar el circuit...

Han estat uns dies intensos, amb molts kilòmetres, amb molts elements naturals, rius, cascades, zones cremades encara fumejant, llacs, molts llacs, i sobre tot muntanyes esplèndides, magnífiques, amb geleres penjades increïbles, panorames de postal que a voltes semblaven decorats de pel·lícula de tant espectaculars que eren..

Ho anirem veient tot en les aportacions que aniré penjant aquí en aquest meu Bloc "Sorrobloc" a partir d'avui. Hi ha molta feina acumulada que anirà sortint, moltes fotos i pel·lícules per anar seleccionant, però, de moment, i per anar fent boca, us deixo aquesta bonica imatge del Mont Robson, el més alt de les Rocalloses (3.954m).


* * *

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin