dilluns, 24 de juny del 2013

Els premis Versatile...

Els premis Versatile són una iniciativa blogaire, dedicada, com els Liebster, a reconèixer i fer difusió de la feina que des de tots els àmbits imaginables es fan en el món dels blogs. L'amic Rafa, responsable del magnífic bloc "Senderisme en transport públic" és qui ha ideat aquests premis, i a través d'un bon amic meu, a qui també se li ha concedit el premi, el Blog Xino Xano. Excursions per a no excursionistes: http://xinoxanocaminades.blogspot.com/ ha tingut el detall de pensar en mi a l'hora de concedir les seves mencions. Des d'aquí li vull donar també les gràcies.
 
Ara em toca a mi premiar altres blogs dels que jo considero interessants, i també em limitaré a concedir-ne algún més, sis en total, en comptes dels quinze proposats -que potser seria un pèl excessiu-. 


Els meus blocs triats són:

1. La lectora corrent: 
http://lectoracorrent.blogspot.com/
Un bloc de caire bàsicament científic però en el qual l'autora ens explica sovint temes apassionants i també sovint curiosos i divertits. Us encantarà la seva lectura.

2. Xiruquero-kumbaià:
http://xiruquero-kumbaia.blogspot.com.es/
Aquest és un blog esplèndid d'un home original i poètic. Ell mateix es defineix així: 
Els Xiruquero-Kumbaià som una subespècie de l’”Homo Excursionistae” que es va desenvolupar la dècada dels seixantes i va tenir una gran expansió en la dècada següent. Actualment en quedem alguns exemplars que deambulem, esmaperduts, a l’espera d’una extinció lenta, però segura.

3. Totxanes, totxos i maons: 
http://blocs.mesvilaweb.cat/bloc/view/id/37
Un bloc dels més antics a la xarxa d'internet (aviat farà 10 anys la seva presència a la Blogosfera), d'un home d'una gran capacitat literària i d'anàlisi de la realitat present que amb una gran regularitat i constància ens va comentat el dia a dia del nostre món intel·lectual i polític alhora. Molt recomanable.

4. Lectures de l'espolsada: 
http://lespolsadallibres.blogspot.com
Una particular i molt recomanable llibreria de Les Franqueses del Vallès que amb molta regularitat ens va informant de les novetats literàries que van apareixent al nostre país. Una iniciativa encomiable.

5. Des de la Mediterrània: 
http://desdelamediterrania.cat
Es tracta d'un Blog col·lectiu en el que més d'una trentena de col·laboradors van enriquint dia a dia el seu contingut d'allò més variat, atèsa la diferent procedència de cada un dels seus col·laboradors. Molta informació i molt interessant

6. Viatge a l'Orient: 
http://contesillegendes.wordpress.com
Contes, llegendes, viatges i tradicions d'Àsia. L'amic Eduard B. manté aquest interessant i una mica exòtic blog que s'enriqueix dia a dia amb contes i tradicions de l'Orient. Ell un viatger infatigable que ha fet de l'Orient, els seus contes i les seves llegendes, una de les seves passions més profundes.

* * * 

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin