dimecres, 18 de setembre del 2013

MENTRE NO PAGUEU..., CALLEU...!!!

Avui, després de sentir diverses tertúlies a radios i TV, sobre el "fiasco" del tribunal constitucional amb el seu president Pérez, anti català i recusat, al davant, i després de sentir el conseller Mas Colell, parlant de les penúries econòmiques que haurem de patir encara un any més, en part per la barra del Govern de no pagar els deutes contrets des de fa anys amb Catalunya... 

Tot plegat m'ha fet indignar sobiranament i penso endegar reclamacions diàries (via internet) al govern trampós, insolvent, morós, que a sobre de tenir totes aquestes qualitats, només sap posar pel davant l'únic argument inconsistent que pot esgrimir... "el compliment de la llei", com si fos una bíblia sacrosanta, intocable, inamovible, el no compliment de la qual ens ha de condemnar al foc etern pels segles dels segles. 


El govern actua talment com la Inquisició de segles enrera. Mostren la gran feblesa que arrosseguen ja que no tenen cap altre argument, ni saben ni poden fer propostes coherents per sortir de l'atzucac en el que estem tots embolicats. Van tirant pilotes fora... i continuen tractant-nos com si fóssim imbècils...!!!.


Per tant, aquest Govern morós, incompetent, mentider, intolerant, abans de donar lliçons de fidelitat i de compliment de les lleis, que comenci per no ser ells mateixos els que incompleixen la llei i paguin ja d'una vegada els més de 8.000 milions d'euros que ens deuen. Mentre no ens paguin que callin. 



MENTRE NO PAGUEU, CALLEU...!!!


* * *

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin