dilluns, 25 de maig del 2009

De metges i infermeres...


No us penseu ara que vagi a explicar una historieta d'aquestes tant suades que corren sobre aquests col·lectius, no, no, no... No sigueu mal pensats...

He estat uns dies desconnectat del món blocaire a causa d'una petita intervenció quirúrgica. Ara m'estic recuperant a casa. Aquesta circumstància ha fet que durant uns pocs dies hagi estat immers en aquell món asèptic, d'una clínica-hospital, on tot funciona amb una lògica implacable, els metges, les infermeres, les camilles, els calmants, els auxiliars, els quiròfans, les bates verdes, les bates blanques, els llençols blancs, els apòsits, les agulles, i fins i tot els aliments, sempre a hores inusuals, ...

Les hores de clínica s'allargassen i el dia sembla tenir 48 hores. Sempre pendent de l'evolució de la teva salut o del trauma que t'ha portat a aquest lloc mai desitjat, però tant necessari i imprescindible, al que estem ben acostumats en aquest nostre primer món tant privilegiat .

Tot això m'ha fet pensar en la sort que tenim en aquesta nostra societat de tenir tant a prop, sempre que els necessitem, els metges, les infermeres, els hospitals i tota la seva infraestructura. Són gent amb els que no voldríem tenir massa tracte sovint, però que quan els necessitem, constatem que responen a la perfecció i amb una gran professionalitat.

Aprofito, doncs, aquesta reflexió per recomanar la web d'un metge molt proper a mi, ja que es tracta del meu cunyat, el germà de la meva dona, la M. Metge des de fa més de 35 anys, actualment és el Cap Local de Sanitat del Partit mèdic de Bellpuig-Preixana-Seana, a l'Urgell.

Ell no és un blocaire com nosaltres dos, però ha tingut l'enginy i l'interès de crear una magnífica web on dóna consells mèdics bàsics i actuals per la societat en la que vivim, i on trobareu fins i tot unes dietes adequades per tots aquells que vulgueu aprimar-vos una miqueta o simplement fer bondat per mantenir-vos en forma. (vegeu aquí)

* * *

3 comentaris:

Maurici ha dit...

Bona recuperació company. Si realment en aquesta situació un es troba en un món a part, en el temps i en el lloc

kweilan ha dit...

Gràcies per la recomanació. Hi acabo d'entrar a la web del teu cunyat perquè he anat a veure com lluïa el logotip que comenta la Marta.I bona recuperació!!!

Anònim ha dit...

Personalment ja he vist que t'has recuperat molt i molt bé. En aquest el nostre petit país, tendim molt a no tenir-nos una estima personal, i puc donar fe que la sanitat i els serveis són bons, si comprarem fins i tot amb països amb gran tradició com els del nord d'Europa. Certament ser en un hospital no és gens bonic, però quan no estem bé ..... és el millor lloc del món, oi ?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin