dilluns, 25 de febrer del 2013

Un nou aniversari..., i van SIS...!!!

Tal dia com avui, un 25 de febrer de l'any 2007, avui fa exactament 6 anys, vaig tenir la pensada d'experimentar què dimonis era això del món dels Blogs (vegeu aquí) ...

I allò que simplement semblava que era una curiositat que se m'havia despertat un dia arran d'una taula rodona a la seu d'Omnium Cultural sobre el tema de "El fenomen dels Blogs en català" (vegeu aquí), s'ha anat perllongant a través dels mesos i dels anys fins arribar a la realitat d'avui.

Sense proposar-m'ho massa seriosament, el tema em va anar enganxant de tal manera que any rera any he anat commemorant els aniversaris i omplint els mesos amb una sèrie d'aportacions (posts) més o menys interessants. Molts basats en la narració dels viatges que darrerament hem tingut la sort de poder fer amb la meva dona, gràcies al fet d'estar jubilats, i d'altres de caire més personal o polític, en funció de les circumstàncies i de les novetats i notícies que el dia a dia ens va proporcionant.

He pensat que una bona manera de celebrar-ho seria la d'anar posant els enllaços dels diferents aniversaris, si mes no pels que no em coneixeu o no sou seguidors habituals del meu Bloc, us pot ajudar a seguir-ho més de prop:

Primer aniversari (vegeu aquí); Segon aniversari (vegeu aquí); Tercer aniversari (vegeu aquí); Quart aniversari (vegeu aquí); Cinquè aniversari (vegeu aquí).

*Fins al dia d'avui porto escrits 464 posts, milers de paraules, milers de fotos, i milers de sensacions. Aquest Blog s'ha obert ja en aquest moment, la impressionant quantitat de 91.400 vegades, escampant per la xarxa mundial tota mena de relats, d'informacions, d'opinions, d'imatges i fins i tot de músiques i algunes pel·lícules, hi ha de tot una mica... 
I també molts enllaços a altres Blogs amics amb els que hem intercanviat comentaris, impressions, informacions, etc.

També l'altre Blog que mantinc amb el Cor Drassanes (vegeu aquí), on fa anys que hi canto, celebra avui el seu 6è aniversari, i en ell he obert 75 entrades (posts), i el blog ha estat obert ja més de 15.000 vegades.
 
Tot un món de sensacions i experiències viscudes i compartides amb molts altres blocaires i no blocaires d'arreu del món...



Gràcies a tots els amics, parents i coneguts, 
sigueu blocaires o no, als que us agrada llegir-me.

* * *

12 comentaris:

Daniel Vidal ha dit...

Moltes Felicitats, Salvador... i Gràcies per aquests 6 anys d'experiències compartides !!!

Galderich ha dit...

És curiós com aquesta sensació la tenim tots plegats quan veiem que passa el temps i encara continuem despullant-nos una mica a la xarxa, cadascú des de la seva dèria! Endavant i Moltes felicitats!!!

Marc Vidal ha dit...

Felicitats!! Quant de temps... ;-)

Jaume ha dit...

Per molts anys que ho puguis continuar celebrant i nosaltres que et puguem continuar llegint. Felicitats.

Anònim ha dit...

Per molts anys, Salvador! Bona feina.

Francesc Puigcarbó ha dit...

Per molts i viatgers anys. Tot va començar a Omnium Cultural....

Joan Antoni ha dit...

Felicitats i excel·lent feina !!

Pakiba ha dit...

Felicitats i que siguin molts més.

Una abraçada.

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Apa, a continuar la feina. Felicitats!

Anònim ha dit...

Felicitats Sorro ! Sí aquest món dels blogs és una finestra gran, lliure, oberta, on entra i surt aire fresc cada dia. Continuarem llegint i per molts anys !
Roser

ramoniz ha dit...

Per molts anys i continua.
Ramon Izquierdo, dels dijous d'excursió.

Salvador ha dit...

MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER LES VOSTRES PARAULES A TOTS ELS AMICS BLOCAIRES I NO, PERQUÈ AIXÒ AJUDA A MANTENIR L'ÀNIM I L'ACTIVITAT DEL BLOG.
UNA ABRAÇADA A TOTS I TOTES...
SALVADOR

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin