dilluns, 12 de novembre del 2007

Ja ha arribat la tardor...!!!


Ja ha arribat la tardor amb els seus colors esplèndids.

Malauradament un inoportú episodi de vertígens em té des de fa una setmana una mica fora de joc i retingut a casa quan volíem sortir a la natura a gaudir d’aquest esclat de colors.

Ja sé que la terra és rodona i que gira sobre sí mateixa..., però no cal que el meu cap m’ho recordi contínuament i tot em doni voltes sense jo demanar-ho.


Per això, des d’aquí vull fer aquest petit homenatge a la tardor i penjar un parell de fotos que mirant-les ens traslladin a aquests magnífics paratges que per tot arreu la natura ens ofereix en aquests dies de tardor...

* * * * *

I per alegrar una mica més la contemplació d'aquesta naturalesa meravellosa, l'acompanyo amb una de les darreres cançons del nou disc dels Eagles que he trobat especialment agradable... i que es titula: It's your world now

Desitjo que us agradi...


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Salut Salvador! que et milloris.

Ferdinand ha dit...

Són magnífiques les fotografies, la vermellor de les fulles i del paisatge. Al bloc hi tinc un arbre, l'arbre de l'amor / judea, busca'l entre escrits. També és meravellós.
Per cert, Els Eagles em toca de molt lluny, però si et puc dir una de les cançons que m'agrada més (n'he escoltat molt poques): "Hotel California". No sóc molt de música jo, de tant en tant alguna cançó despistada entre per les meves orelles i m'agrada, algun grup com R.E.M, alguna cançó de Red Hot Chili Peppers, i la música clàssica, sobretot les òperes d'en Giacomo Puccini. Fa anys que tinc la literatura entre cella i cella i d'allà no em moc.
He vist el mail, te'l contestaré així que pugui, i podré aviat, però ara vaig liat (inspirat) amb un text que estic escrivint.
Salut des de la plana de Vic!

Francesc Puigcarbó ha dit...

molt guapes les fotos Salvador. Deu haver-hi una passa de vertígen, el meu pare i la meva dona també n'estàn afectats.

Anònim ha dit...

Hola, soc el Martí Buch, per fi he pogut fer un comentari

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin