dilluns, 28 de desembre del 2015

La Gran innocentada...!!

Avui si que realment ens han penjat la llufa 
a tots els catalans...!!


Després de tot un dia de debats assemblearis, el resultat ha estat, com molt ben diu la premsa: Esperpèntic, ni SI ni NO, sinó tot el contrari...


I els senyors de la CUP, i en especial les senyores, encara s'atreveixen a fer declaracions dient que aquest resultat és un gran repte polític (Baños), o fins i tot tenen la cara de tornar a demanar una nova proposta a JxS, i un nou candidat (Gabriel), quan aquesta opció ja havia estat descartada previament per l'assemblea omnipotent...!!!

Incapaços de dir obertament que NO, ens munten un "sidral" del que ni ells mateixos no saben com sortir-ne. Quan una reunió assemblearia, si després de 12 hores de reunió infructuosa, han estat incapaços de resoldre aquesta qüestió, vol dir a ulls de tothom, i en especial als ulls d'aquells que portem tota la vida treballant i decidint, que aquests cupaires són uns autèntics INCOMPETENTS.

Per tant, el que realment s'haurien de plantejar el dia 2, enlloc de marejar més la perdiu, és plantejar-se seriosament la seva disolució com a força política. Volen condicionar-ho tot per després rentar-se les mans davant qualsevol dificultat o davant futures decisions.

Us imagineu què pot passar si en un futur per qualsevol decisió política posterior s'han de fer tropecientes assemblees de 12 hores per arribar a no decidir res??. per arribar a obtenir un empat matemàtic que tècnicament és gairebé impossible??. (Es més probable que ens toqui la loteria que arribar a un empat entre 3.030 votants, el 0'00033% de possibilitats). A més ningú ha parlat dels vots nuls o de les abstencions... i a qui se li acut fer votar un nombre parell, amb un de senar, ja s'hagués resolt la votació... La conclusió és que hi ha hagut una manipulació, una "tupinada", per donar aquest "sorprenent" resultat i així justificar la seva incompetència...

Doncs, el que vinc dient..., val més que us dediqueu a altres coses, no pas a voler fer política i menys encara a fer veure que voleu tirar el país endavant fins a aconseguir la independència. El que esteu fent és torpedinar un possible camí que havíem encetat i que, malgrat les dificultats, ens havia de portar pel camí ferm i segur cap a aconseguir els objectius desitjats. Ser un país lliure i independent en un termini de 18 mesos, que ja comença a estar escapçat per la vostra incompetència.

Deixeu ja d'una vegada de marejar la perdiu o de jugar a la "puta i la ramoneta", allò que tant us agradava de criticar dels altres. I és que no hi ha més cec que aquell qui no vol veure, o qui no veu la palla al seu ull i només la veu en l'ull de l'altre.

Que tinguem, i tingueu, un feliç dia dels Sants innocents...!!!

* * * 

1 comentari:

Joan Antoni ha dit...

Estava cantat com la grossa del Nadal. Ja se sap allò de..."per un vot es decantà l'opció". Doncs millor cap vot de diferència. Masses dubtes i sospites. Encara no s'han adonat que no es pot pactar amb les CUPs?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin