dimecres, 24 de desembre del 2008

Concerts de NADAL

Ahir i abans d'ahir vaig fer els dos concerts de Nadal amb les dues Corals en les que hi participo com a membre actiu.

Ja coneixeu la meva afició a cantar, tal com vaig explicar fa temps (vegeu aquí), i per això, en arribar aquestes dates es multiplica la feina i els assajos per tal de poder oferir els millors resultats en un petit Concert de Nadal.

Poso aquí una petit mostra dels dos concerts de Nadal que he realitzat aquests dies...


Ahir va ser amb la Coral Espígol i va tenir lloc al CAT (Centre Artesà Tradicionarius) de Gràcia, on assagem habitualment. Fou un concert compartit amb la Coral Catasons de Sabadell.
Ells van fer una primera part amb cançons variades, i nosaltres la segona part amb nadales tradicionals exclusivament.

Poso aquí una petita mostra d'una de les cançons que vam interpretar:
Tau garçó la durundena




Abans d'ahir, dilluns 22, va ser el concert de Nadal amb el Cor Drassanes i va tenir lloc al Museu Marítim de Barcelona, a les drassanes, on ho fem habitualment des de fa ja vuit anys. Vam cantar primer una Missa d'Eugene Butler, molt maca, i a la segona part nadales, però incloent-hi tres nadales de sudamèrica que van tenir molta acceptació entre el públic assistent, en especial la darrera que vam cantar que té un ritme molt animat, i de la qual adjunto també aquí una petita mostra en una gravació que va fer la Marta. Es diu: Festejo de Navidad, i és del Perú, composada cap al 1932 per Herbert Bittrich.

Veieu aquí la interpretació que vam fer del
Festejo de Navidad



* * *
Que gaudiu de la música i tingueu un Bon Nadal... !!!

1 comentari:

Marta ha dit...

Puc donar fe de que el concert de les Drassanes, va ser un bon concert.
El públic s'ho va passar tan bé com els cantaires. No pot haver-hi ambient de Nadal sense música. Molt bones festes a tothom!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin