dissabte, 9 d’octubre del 2010

Des de l'Empordà, tot esperant la tempesta...

Potser demà donarem la raó a els homes del temps, però de moment tens la sensació de que n'estan fent un gra massa amb tants advertiments i tant espantar el personal.

La borrasca que s'acosta pot deixar uns bons litres d'aigua, però de moment ja ens han posat la por al cos. Haurem de passar la nit d'avui en vetlla per si tenim inundacions al garatge?.




Potser no podrem dormir tranquils?. Si hi ha llamps i trons, segurament sí que costarà dormir, però les tempestes i la "natura desfermada" com a mi m'agrada dir, són fenòmens naturals que m'agrada admirar i contemplar si puc.

El meu passat excursionista i muntanyenc m'ha permès veure i experimentar en propia persona algunes tempestes ben solemnes i realment cal tenir respecte, però amb prudència i bon sentit comú, cal no deixar-se sorprendre.

Comprenc que avui en dia molta gent es llença a la muntanya sense el més mínim coneixement ni preparació, en plan "dominguero", i aleshores passa el que passa. També a les carreteres cal tenir precaució quan fa aquests aiguats i no puc entendre alguns conductors que corren esperitats malgrat la pluja. La inconsciència i la manca de prudència són el pa de cada dia...

Són les 20 hores aproximadament del dissabte, des del balcó d'on ara mateix sóc, a Torroella de Montgrí, el cel és ben negre de núvols amenaçadors, però fa força vent i humitat, i de moment no plou gens.

Si l'amenaça i les previsions es compleixen tal com ens diuen, i després de passar la nit del lloro, demà ho tornarem a comentar.

Us deixo un parell de vistes d'aquest matí un xic ennuvolat a l'Estartit...

 

4 comentaris:

Pakiba ha dit...

Fa dies que ens estan espantan i de moment ni una gota, aquí a Barcelona tampoc.

Salutacións.

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Ja veus noi, xàfecs de tardor, com sempre, però ara convertits en episodi mediàtic!
Coses d'aquests temps...

Salvador ha dit...

Tens tota la raó, i avui he tornat a fer el comentari següent, vista la poca incidència que ha tingut aquí dalt al Baix Empordà...

Albert ha dit...

Magnífic, en tots sentits... Us continuaré seguint amb molt de gust. Comentaris, fotografies, tot excel.lent. L'amic comú, el meu nebot, m'ha aconsellat força bé.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin