dimecres, 5 de setembre de 2007

Les 1001 nits...

No penseu pas per aquest tìtol que ara us explicaré un dels contes eròtics de la magnífica obra literària del mateix títol, no, no...

Si li he posat aquest títol tant atractiu és perquè avui el meu Bloc ha arribat a les 1001 visites, i com que els posts normalment els faig per la nit, vol dir que aquesta xifra reflexa aproximadament el fruit del treball nocturn d’unes metafòriques 1001 nits.

Fa una mica més de sis mesos que vaig inaugurar aquest blog, i he fet fins ara 56 posts. No és gaire, però força satisfactori per un principiant com jo. Com us deia, doncs, el comptador ha arribat a les 1001 visites. I el més sorprenent de tot, i alhora engrescador, és comprovar que el meu bloc ha rebut visites ja de llocs tant diversos i distants com: Buenos Aires (Argentina), St. Peters-Missouri (EUA), Hamilton (Canadà), Lisboa (Portugal), Poznan (Polònia), i Helsinki (Finlandia). A part de les visites més nombroses des dels Països Catalans i d'altres punts d'Espanya, Alacant, Bilbao, etc...

M’ha fet gràcia, i per què no dir-ho, una certa il·lusió haver arribat a aquesta xifra.
Vol dir que a poc a poc el meu bloc es va introduint en la blogosfera tot i que crec que aquesta xifra és una mica enganyosa. Us diré perquè.

A mesura d’anar consultant altres blogs amics he anat descobrint que hi ha una sèrie de programes que permeten contar les visites que rep el teu propi blog, però veig que la majoria -Stat Counter, Motigo Webstats, Whos.amung.us- també compten les entrades que tu mateix fas al teu bloc, ja sigui per modificar algún post, o per comprovar si t’han afegit algún comentari, o simplement per rellegir algun escrit. Aleshores, si tu un dia hi entres 5 vegades, representa que el comptador et diu que has tingut cinc consultes, cosa que no és així en realitat.

Per això des d’aquí llenço una crida als meus possibles lectors per si algú dels que em llegiu habitualment, coneixeu el comptador perfecte, és a dir, aquell comptador que només registri les visites externes, no les pròpies entrades al teu blog. Si us plau, si algú té aquesta informació li agrairé que m’ho comenti per poder-lo incorporar al meu Blog.

Gràcies i bona 1002 nit.

1 comentari:

FRANCESC PUIGCARBÓ ha dit...

Hola Salvador, el que va més bé es Statcounter, s'ha de programar perquè nomes conti les visites exteriors i una sola vegada. No es perfecte, però es el mes ajustat a la realitat.

quina enveja les imatges de la piscina, jo que encara no he pogut fer vacances.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin