dissabte, 5 de juliol del 2008

L'Antoni Bassas, un gran professional...


Jo també vull trencar una llança en favor de l'Antoni Bassas.

Un gran professional com n'hi ha pocs en el món dels mitjans de comunicació estatals i nacionals.



No m'extendré en lloances perquè aquests dies se n'ha parlat a bastament i perquè tots els que som fidels seguidors del seu programa "Els matins de Catalunya Ràdio", sabem com actua i com domina les situacions sovint complexes que se li presenten, amb autoritat, amb professionalitat, amb amor pel país, amb una gran dosi de nacionalisme. Per això s'ha guanyat a pols el lideratge d'audiències.

Ara, però, sembla que els que decideixen sobre l'emissora deuen estar farts de tant lideratge i prefereixen engegar-jo tot a rodar tot fent fora el millor "crack" de la comunicació que tenim al país. Enhorabona per la poca i curta visió que teniu senyors que remeneu les cireres...

M'adhereixo plenament a l'article que avui publica en Joan Solà al Suplement de cultura de l'AVUI, quan diu "les jerarquies del nostre poder declaren obertament... que Catalunya és Espanya..., i també, amb veu alta i sense embuts, que cal depurar TV3 i Catalunya Ràdio del que ells anomenen nacionalistes."

"Si això continua així, arribarà un dia que molts ciutadans deixarem d'escoltar TV3 i Catalunya Ràdio, i, potser pitjor, desitjarem que s'enfonsin: que no hi ha pitjor metzina que la que et proporciones tu mateix"

"Sigui com sigui, jo vull agrair a l'Antoni Bassas la seva trajectòria de professional independent i patriota, de persona que no es ven el país per una cadira a la ràdio."

I jo subscric totalment les seves paraules...!!

- Val la pena que llegiu tot l'article a l'AVUI

2 comentaris:

José Luis Sánchez ha dit...

No anem be Salvador, no anem be. I el pitjor de tot, es que això es fa des de Catalunya.
Tan ha influït el triomf de la Selecció????

Christopher

Maurici ha dit...

En poc espai de temps perdran el lideratge de la tarde (Clapés, Marcelí , Versió Original) i ara del matí amb l'immillorable Bassas. La veritat és que aquests paios són una colla de sectaris. Em jugo un pèsol que el lloc d'en Bassas serà per a la Otero

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin