divendres, 10 de juliol del 2009

Hem tornat d'Amsterdam...


Hem fet una breu escapada de quatre dies a la ciutat d'Amsterdam. Quatre dies intensos que hem aprofitat per patejar-nos la ciutat i veure la major part de coses interessants que en ella es poden trobar.

Evidentment, la imatge típica d'Amsterdam són els seus bonics canals...

i les seves innombrables bicicletes,

i els seus tramvies blaus, tan freqüents...

les sorprenents cases flotants,

i les façanes de les estretes i típiques cases del segle XVII.


El fenòmen ciclista és tant important que sempre tens la sensació que els únics que no van o no anem en bicicleta som els turistes...

* * *

He volgut fer aquesta primera pinzellada de la nostra estada a Amsterdam tot just arribats ahir mateix d'Holanda. En dies posteriors ampliaré aquesta crònica afegint-hi algunes de les imatges que més ens van impactar.

Amsterdam és realment una ciutat molt fotogènica, i moltes altres coses més, que la fan totalment diferent d'altres ciutats d'Europa. I si no fos pel seu clima inestable, canviant i fred, seria encara més una petita meravella..., també, però, li trobarem algun defecte, no patiu...!!

Vegeu aquí una petita mostra de l'us de la bicicleta que fan els holandesos d'Amsterdam, tant li fa que sigui un executiu amb gabardina, com una mare de família carregant els seus fills damunt la bicicleta...



  • En aquest enllaç trobareu la crònica completa de la nostra estada a Amsterdam...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin