dilluns, 21 de setembre del 2009

Qui parla de tancs...


Qui parla de tancs, és un TERRORISTA en potència, i per tant, se l'hauria de perseguir i empresonar...!!!

En aquesta nostra societat actual, tan feblement democràtica, actituds i afirmacions tant descabellades no es poden permetre. I més quan volen insinuar que la situació política a Catalunya podria justificar una intervenció militar.
Però que s'han cregut aquesta gent...!!! S'han begut l'enteniment, o què?.

Per aquests individus, retrògrades i cavernícoles, la "normalitat" a la que aspiren és tenir a les seves mans la potestat d'exercir la violència terrorista, ho repeteixo, terrorista, contra les aspiracions democràtiques i lliures d'un poble.

Per tant, no s'ha de permetre que continuin escampant idees belicistes, se'ls ha d'aïllar socialment i jurídicament, són un perill per la nostra societat actual.

4 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

així és Salvador, el que passa que qui ha dit aixó en nom de la FAES ha matitzat que no és possible enviar tancs atès depén de l'Estat, o sia del Govern. De fet és com tirar la pedra i amagar la mà, però Espanya és aixi Salvador, molt genital i poc raonada..............

kweilan ha dit...

He llegit ara aquest article i em sembla demencial.

Júlia ha dit...

De tota manera, em sembla que el tema no és que la cosa no ens agradi, podem protestar tot el que es vulgui i fer volar molts coloms. Però el tema és:
-Ho farien?
-Ho podrien fer?
-Quines conseqüències tindria?
-Quina possibilitat de resposta tindria la societat catalana? (jo crec que cap)

Cal recordar que malgrat la situació, ningú pensava que la república acabés com va acabar.

De vegades cal pensar també en el pitjor, a l'hora de fer proclames i formular desitjos sobiranistes. Més encara en un context on ens hem acostumat a mirar armes, soldats, polícies i exèrcits de cua d'ull, i com si no ens afectessin ni en tinguéssim necessitat. No tenir una bona policia va fer que durant la guerra la Fai s'emparés del poder.

Crec que no s'entra en aquests temes a fons, es condemna i ja està, de fet, coneixem poc el context militar i l'ideologia predominat en aquests sectors.

Júlia ha dit...

També era demencial Hitler, Francop, Mussolini i, mireu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin