dilluns, 8 de març del 2010

Neu a Barcelona...


Neva a Barcelona. Estem a 8 de març i ja s'ensuma la primavera, però el temps és imprevisible i avui ens obsequia amb una espectacular nevada a la ciutat com feia molts anys no ho havia fet.

Per la TV3 estant fent un programa especial per seguir totes les incidències que la nevada està provocant arreu del país. Nosaltres, pel fet de gaudir del status de jubilats, estem a casa calentets mirant per la finestra aquest insòlit espectacle. La intensitat de la nevada és força espectacular, però jo em quedo de pedra quan sento la notícia de que a Barcelona suspenen la circulació de tots els autobusos...!!!. Creieu que això és normal?...

Al carrer, si ha arribat a cuallar, potser hi ha un parell de dits de neu. Per aquest menudència creieu que s'ha de suspendre el transport públic a tota la ciutat?, però en quina merdeta de país estem vivint?... Ai, Déu meu !!

Us poso un petit video perque els que no heu pogut veure l'espectacle en directe, que deuen ser ben pocs, potser els del Baix Ebre on feia un bon sol aquesta tarda, pogueu gaudir també del fenòmen.



Demà mig país s'aixecarà amb cinquanta mil problemes de trànsit... Serà també per culpa de la crisi?.
Realment tenim un país ben petit... i en tots els sentits...

* * *

5 comentaris:

Vida quotidiana ha dit...

Penso que la suspensió del servei de busos era necessària tal i com s'estaven posant les coses a primera hora de la tarda. Ara, jo he trobat a faltar moltes altres mesures de previsió, com per exemple tirar sal als carrers principals o a les boques de metro. Sort que remès el temporal, si no aquesta nit hauria estat un desastre.

Dani ha dit...

Avui ho explicava molt clarament un camioner. Deia: "A polònia pot estar nevant a 20 sota zero i no passa res perquè ja han tirat sal prèviament a les carreteres. Nosaltres esperem que nevi del tot i es colapsi abans de fer-ho". Els "polacos" del sud es veu que no fem les coses bé, no hi estem acostumats.

Salvador ha dit...

Tant en David com en Dani, teniu tota la raó del món. En aquest país no sabem fer les coses bé. Després tot són lamentacions i buscar responsabilitats i barallar-nos com criatures per veure de qui ha estat la culpa. Ai Déu...!!!

Dani, em fa gràcia que citis els polacos del sud, ja que en el nostre passat viatge a Polònia, precisament una de les guies que vam tenir a Gdansk, ens deia així. Ella a més mirava Polònia de TV3 i estava al cas de les nostres bromes, i per això ens va anomenar així..-

Marta ha dit...

Dani, el camioner que ha parlat de que a Polònia no passa res a l'hivern, es possible, però SI PASSA A L'ESTIU!. Nosaltres hi varem estar el mes d'agost de l'any passat! Atès que les infraestructures són encara precàries (SORROBLOC)... http://sorrobloc.blogspot.com/2009/08/czestochowa-polonia-03.html
es necessita emprar molt de temps amb els desplaçaments entre ciutats importants. Fins i tot ens van demanar disculpes els polonesos per tenir encara carreteres principals amb només dues vies (anada i tornada) No vegis, varem trobar de tot!.

Cada terra fa sa guerra!!!

Anònim ha dit...

Aquí a Barcelona rai, que encara no ens hem quedat sense llum. El que està succeïnt a Girona no té nom!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin