dissabte, 17 de març del 2012

El TOYOTA fantasma...


Dilluns passat al vespre (23h.) tornava jo d'una reunió a Sarrià i pujant amb el meu cotxe pel carrer Bosc i Gimpera, em va sortir un cotxe Toyota blau que venia bufat per la dreta pel carrer Francesc Darder on hi ha un "cediu el pas" i m'embestí fortament pel lateral posterior-dret del meu cotxe fent-me fer un trombo i, a part de l'ensurt de mort que vaig tenir, em va deixar el cotxe mig destrossat. Però el carcamal del conductor/ora causant VA FUGIR, sí, sí, tal com ho sentiu...

És incomprensible que hi hagi individus que van per la vida així, sense cap sentit de la responsabilitat ni de la decència, sense cap civisme i segurament sense assegurança o sense carnet, o el que pot ser també probable, begut o drogat, en fi, un autèntic malparit i un fill de p...

A hores d'ara ningú sap res més del Toyota fantasma de color blau... era un cotxe petit, potser un Yaris o un Aigo... si algú el veu amb el morro destrossat, si us plau aviseu-me, preneu la matrícula, i aviseu sobretot a la guàrdia urbana o als mossos.

Potser no hagués hagut de trigar tant a penjar això a internet, al facebook i al twitter, però no estava d'humor per fer-ho i atavalat amb les gestions per formalitzar l'atestat amb les assegurances i els tallers que són feixugues i emprenyadores.

La broma acabarà que si no s'arriba a trobar el contrari, l'assegurança a tercers que jo tinc no es farà càrrec de res i un servidor s'haurà de rascar la butxaca ben rascada per reparar el cotxe que encara em funciona a la perfecció, però que pel fet de tenir uns quants anyets, per les asseguradores ja és com un cadaver i el donen com a "sinistre total".

Ai, Déu, quin món de mones...!!!

* * *


7 comentaris:

Zerozerosset ha dit...

Osti, tu, quin pal!! Estarem a l'aguaït

Pakiba ha dit...

Ja nirem miran, i si et consola et diré que a mi en van patear el capó segurament també un impresentable i no sé qui ha sigut. I és que jo crec que hi ha més a fora que en dins,si no, no es compremc, o que que el món está mix boig.
Que tinguis sort.

Francesc Puigcarbó ha dit...

el més segur Sorro és que el contrari no tenia coberta l'assegurança, per aixó va fugir.

Xiruquero-kumbaià ha dit...

dchorPel que dius entenc que no vas prendre mal. Que trobant-te amb un malparit així ja és prou. Tot lo altre...paciència noi, i ànims!

Salvador ha dit...

Gràcies companys blocaires Jordi, Pakiba, Francesc i Pere, per les vostres paraules d'encoratjament...

Maria Teresa ha dit...

Hola Salvador, espero que avui entri en el teu blog i ens expliquem viatges.

Maripepa ha dit...

Quin ensurt! Per sort no vas prendre mal. però et deixa un mal estar... Sempre hi ha ximples conduint i el carrer Balmes n'està ple. Millor que sigui el cotxe i no tu que estigui "en reparació"...
Ho sento, noi!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin