dilluns, 28 de setembre de 2015

Majoria independentista clara


S'ha obtingut una majoria independentista clara.

Anem a les xifres de vots:
SÍ - 48% / NO - 39% /
Si/No - 8,9%

Escons: 62 + 10 = 72 majoria absoluta al nou parlament.

Aquí cal afegir el vot per correu que no ha estat encara comptabilitzat, i a més, cal fer les consideracions següents, de les que de moment gairebé ningú en parla...

¿Qué se n'han fet dels vots per correu d'Itàlia?, i dels + de 3.000 vots dels catalans a Andorra?. I encara molt més greu: 200.000 catalans residents a l'estranger no han pogut votar pels greus impediments i mala gestió de les embaixades espanyoles. Aquest és un fet gravíssim que ara mateix hauria d'estar ja denunciat al Tribunal Internacional dels Drets Humans a Estrasburg.


Ha estat una victòria clara, no només perquè s'ha obtingut amb la participació més alta de la història 77'4%, sinó perquè s'ha obtingut en unes condicions extremes, davant d'un estat, l'espanyol, que ha mentit, que ens ha amenaçat, que a posat traves als electors que volien votar des de l'estranger, i que fins i tot, ha arribat a manipular la Comissió Europea. Una vergonya, senyors...!!

I ara, davant d'aquests fets incontestables venen les interpretacions esbiaixades, ridícules, i malicioses dels unionistes incapaços de reconèixer uns resultats prou evidents, i fent sumes impossibles i agafant-se al % dels vots com a un ferro roent, per declarar sense cap mena de vergonya, que els independentistes han perdut. Quan de fet ells eren els primers a proclamar que aquestes serien només unes eleccions autonòmiques més, i ara els volen donar la volta i considerar que això ha estat un plebiscit. Era de preveure que ho farien...

Si realment volen que això sigui un plebiscit, que s'afanyin per aconseguir que l'estat espanyol autoritzi un referèndum en tota regla, com van fer a Escòcia, i aleshores comptarem els veritables % de Sís i nos. Si no és així, val més que callin i no maregin la perdiu.
En cap moment no han estat capaços de reconèixer que el PP actualment a España està gobernant amb majoria absoluta amb només el 35% dels vots...!!!.
I volen discutir i menysprear a unes forces que ara gobernarem Catalunya amb el 48% dels vots. Au, va, no sigueu tant curts de mires i tant miserables.


Amb els resultats obtinguts ahir, ningú no pot dir que no tenim legitimitat. Tenim el mandat democràtic clar per assolir la independència.


I el que és més patètic de tot... Encara a hores d'ara, gairebé migdia del dilluns, ni Rajoy ni cap membre del govern ha estat capaç de trucar als autèntics guanyadors per felicitar-los i oferir-los cap tipus de negociació o col·laboració. Vergonyós.
Ahir vespre l'únic que van treure a donar la cara va ser un jovenet subaltern del PP, que va sortir a dir una sèrie de tòpics i a amenaçar -una vegada més-, i van infinites... dient que amb la majoria aconseguida pels independentistes de cap manera podríem aconseguir la independència (sic)... i es va quedar tant ample i amb cara de dictador engreït i satisfet. Vergonyós, i fastigós...!!

Per això ara s'ha de posar fil a l'agulla i hem de començar el procès sense retorn per desconnectar el més aviat possible d'aquest Estat super-castrador, intolerant i curt de mires. 
Adéu Espanya...!!!
* * *

2 comentaris:

Pakiba ha dit...

Has escrit el que penso jo,on estan el vots per correo? o es que aquets no compten. Manipulan tot com volen abans de veure la realitat , pero la realitat és que amb guanyat pese a qui pese.
Visca Catalunya

Joan Antoni ha dit...

Dimecres (demà) és el dia marcat per valorar el vot per correu i afegir-lo a l'escrutini final. Si us heu fixat en els resultats, encara no han marcat l'escrutini en el 100%.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin