divendres, 29 de maig del 2009

La feina ben feta...



Una de les meves conviccions ha estat sempre aquesta: la feina ben feta no té fronteres...





Ho acabem de veure i viure amb entusiasme aquests dies amb les esclatants victòries del Barça.

Copa, Lliga i Champions



Una orquestra sense un bon director no funciona. Aquest equip sota la batuta del Pep Guardiola, ha funcionat molt bé i ens ha demostrat que els valors que ell els ha inculcat, de l'esforç, de la constància, de la humiltat, i de la feina ben feta, ha obtingut tots els premis possibles i tot el reconeixement de tothom.
I quin gran exemple sobre tot per totes les joves generacions.

Aquests darrers anys tothom constata que les noves generacions han perdut molt els valors de l'esforç, del treball, del sacrifici... En Jordi Pujol ho reflectia també en les seves memòries que acabo de llegir... i és ben veritat, i l'exemple que acabem de viure ho confirma una vegada més.

No em vull extendre més, tothom en parla i tothom en seguirà parlant encara durant molts dies, però han estat unes vivències que penso faran reflexionar a molta gent, i a més, amb un últim element afegit.

Per Catalunya ha estat una festa i un impuls a nivell internacional. És evident que el Barça és més que un club. Cada vegada se'ns coneix més com a país, i això a la llarga ens ha de ser beneficiós. A la curta o la llarga, tots esperem que el reconeixement com a país lliure i sobirà sigui un fet a tots nivells, també en l'internacional. I si pot ser com més a la curta encara millor...

Moltes més coses voldria dir sobre el que hem viscut aquests dies, però la M. ja ho ha exspressat molt bé en el seu bloc "Todoreh". Llegiu-lo que val la pena.



* * *

1 comentari:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Vaig veure la final per TF1,a les muntanyes de Còrsega. Com pots suposar em faltava tot l'ambient.
Però ho vaig fruir molt.
Els diaris corsos, l'indemà, deien meravelles del partit i del Barça.
A veure si un dia s'aconsegueix que en aquest país nostre es torni a donar el valor que es mereix a la feina ben feta.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin