diumenge, 7 de juny del 2009

Prova de display a través del MAC


El món dels Blogs és un món apassionant i amb el temps els uns dels altres anem aprenent tècniques i petits trucs que ens permeten anar enriquint el contingut dels nostres blocs.

Afortunadament sempre hi ha gent disposada a ajudar-te, i aquest ha estat el cas en que darrerament m'he trobat. Vaig veure en un bloc amic dels que consulto habitualment, que havia incorporat un display amb diapositives + música + textos, i vaig pensar que era una presentació ben maca per poder-la utilitzar de tant en tant per presentar fotos d'algun viatge o exposició.

Com que no sabia ben bé com es podia fer ho vaig consultar al meu amic i ell em va dir que era construït amb un programa de windows, el "Windows Movie Maker"... El tinc aquest programa en el meu PC antic, però la veritat és que no l'havia fet servir mai. Ara, però, jo sóc usuari de Mac i vaig pensar que alguna cosa semblant havia de tenir el magnífic sistema operatiu del meu nou macintosh. Així que m'he posat a "explorar" i certament he trobat unes eines equivalents a les que ofereix el windows.

Es tracta de dos programes similars, l'un iMovie permet fer pel·lícules o passi de diapositives amb música incorporada i textos, és la prova que he fet i que trobareu aquí sota.
L'altre el iDVD està pensat per fer muntatges una mica més complexes i després poder-los gravar en un dvd, però el Blogger no els arriba a carregar...

Aquesta és, doncs, la prova que he fet per incloure una gravació tipus display de fotos i/o pel·lícules creat a través del programa iMovie que inclou el software Mac OS X - del macintosh.

He recollit les imatges de la darrera i recent passejada que vam fer la M. i jo pel Jardí Botànic de Barcelona -JBB, el passat diumenge 31 de maig. Aquest Jardí ja fa uns 10 anys que va ser inaugurat i ara és ja una magnífica realitat que presenta un aspecte esplèndid i molt interessant per la gran varietat de plantes, arbres i flors que conté, especialment en aquesta època de floració intensa, a part de les bones vistes sobre la ciutat de Barcelona.
Una visita que us recomano vivament.



Desitjo que us hagi agradat l'experiment...

* * *

4 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Molt bé!
Felicitacions.

Joan Antoni ha dit...

A mí sí que m'ha agradat l'experiment. Estic segur que amb la teva afició fotogràfica en reixiràs plenament

kweilan ha dit...

Queda molt bé!!!

Anònim ha dit...

Molt bé ! Es tracta d'anar descobrint per un mateix el que pots aconseguir del teu iMac i ja veus el resultat !
Ara a fer-ne més d'experiments. Felicitats !
Per cert, si entres al Vilaweb, trobaràs unb munt d'apunts de la 'festa blocaire' d'ahir tarda. Va ser magnífica.
Roser

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin