dimarts, 1 de febrer del 2011

"PORQUÉ NO TE CALLAS"... Aznar...!!!


Com que aquest cop el Rei no li dirà a aquest personatge, li dic jo mateix...

Per què no calles, Aznar...!!!,
algú ho havia de dir, no?

El seu jacobinisme i el seu dogmatisme li traspuen per tot arreu. El seu discurs és anacrònic i desfasat, i a més ple de ressentiment i d'injustícia.

Ell mateix, que ni tan sols avalava la sacrosanta Constitució que ara ens encotilla, ara diu que l'estat de les autonomies no és viable. Doncs, que sàpiga que això ara és irreversible. Es va crear per diluir les aspiracions de Catalunya d'un tractament diferenciat com a nació històrica, com també ho reclamaven el País Basc i Galícia, i la por i la mala fe els va impulsar a crear aquesta entelequia de les autonomies, que ara que s'ho han mig cregut, va el senyoret aquest i diu que no funcionen.

Algunes autonomies diu que volen ser "mini-estats", doncs sí, no mini, sinó Nacions com Déu mana, i per tant, la solució la tenen ben clara, deixeu-nos anar d'una vegada i veureu què passa quan no disposeu de la mamella catalana que dona més del 18 o 20% del producte interior brut de l'estat.

Quan Catalunya no pateixi aquest intolerable expoli fiscal de 22.000 milions que l'estat no ens retorna, Catalunya podrà funcionar lliure i amb empenta cap a una economia sostenible. Si la situació econòmica que ara està ofegant Espanya té alguna possibilidad d'acabar-se, serà a través de l'economia catalana que ja està començant a despuntar amb força, especialment en el camp de l'exportació.


Si, si, l'Aznar ens té tant en el seu punt de mira per motius inconfesables, perquè atacant Catalunya es pensa que guanya vots a Espanya, doncs que ens deixi solets i a veure com se'n surten.
I si, probablement Espanya sense Catalunya, pot acabar molt bé essent un estat de segona fila.

I que no ens posi a més el Tribunal Constitucional pels nasos, ja que ha estat una farsa de tribunal, desprestigiat i fins i tot ilegítim per caducat. Aquests "senyors" del puro i de la corrida de toros, no poden de cap manera condicionar les decisions i aspiracions de tot un poble...
Encara, finalment, potser li haurem d'agrair que ell solet vagi creant cada cop que obre la boca una massa cada dia més gran i més compacte d'independentistes. I a més en l'expressió màxima del seu desgavell de raons, ens posa de referent a Alemanya que és un país federal que funciona i que serà el motor d'Europa, va crèixer un 3,6% al 2010, i aquí no es pot ni plantejar un federalisme perquè les espanyes no saben ni que vol dir aquesta paraula... Són immobilistes, centralistes, i pateixen allò que en castellà es diu "cerrazón", que és una malaltia preocupant avui en dia...

En fi, per tot plegat, i ja estic perdent massa temps amb tot això, no puc més que tornar a repetir l'eslogan inicial: POR QUE NO TE CALLAS, AZNAR... calladet estàs més mono...!!!

* * *

2 comentaris:

Pakiba ha dit...

Me uno a ti en "PORQUE NO TE CALLAS" Aznar, al menos no nos molestaria con sus "chimplerias".

Joan Antoni ha dit...

O potser que continuï bramant que per la boca mor l'ase i quan més brami més independentistes nàixen. O no?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin