dimarts, 4 d’abril del 2017

L'ALGARVE, daurat amb la llum del capvespre...(03)

  •  La història comença aquí 
El primer contacte amb les daurades platges de l'Algarve el vam fer la primera tarda en la que vam disposar del cotxe de lloguer...

Vam mirar les que eren més properes al nostre lloc de residència, i per les referències i la informació que ja teníem estudiada, ens vam dirigir en primer lloc cap al poblet costaner de Carvoeiro.

Famós per las impressionants grutes que hi ha en els espadats que rodegen el poble però que només són accessibles amb embarcació.

 L'arribada al poble, sempre complicada pel tema de trobar un aparcament més o menys proper, ens posa just davant de la platja, no gaire gran, però espectacular per estar flanquejada a banda i banda per els espadats de roca sorrenca d'un to ocre-ataronjat espectacular...



Volíem tenir una mica més de prespectiva de la zona dels espadats per poder veure les coves que anuncien són molt importants en tota aquesta zona del Cabo Carvoeiro, però per veure-les bé cal agafar les barques que et passegen per l'exterior, cosa que no vam fer en aquell moment. Però si que ens vam enfilar per un costerut carrer, ple d'escales, fins a l'extrem superior de la pared de la dreta de la platja, i des d'allí l'espectacle amb la llum de la tarda fou aquest que podeu veure aquí sota...



aquí s'intueixen les coves

Seguidament, tornant una mica enrera, vam anar cap a la ciutat de Portimao, per anar a conèixer la famosa praia da Rocha. 

Té la fama ben guanyada, ja que malgrat que vam arribar gairebé al punt de la posta del sol, encara vam poder gaudir de l'espectacle que es pot veure des dels diversos punts i miradors als que s'accedeix, no sense alguna dificultat, des del passeig costaner.







 Hi ha llargues escales per arribar fins les platges...
I finalment la posta del sol va ajudar a posar un bell colofó a aquesta sortida de tarda-vespre per la costa més propera al lloc de la nostra estada.
  
* * *
Demà continuarem descobrint l'Algarve, però això serà en el proper capítol

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin