divendres, 5 de gener del 2018

Canvi d'any i d'aires per terres valencianes...

No ho havíem fet mai fins ara, però aquest any vam decidir fer el traspàs d'un any a l'altre a València, i amb la colla d'amics amb els que compartim sovint sortides amb POL viatges.

La proposta era prou engrescadora perquè ens portaria a conèixer una mica millor la ciutat de València, a la que feia molts anys que no ens hi havíem acostat, i a més descobriríem el Monestir de la Valldigna, a Simat, també Gandia amb el fantàstic Palau Ducal dels Borja. També visitaríem la ciutat d'Alcoi amb tot el seu patrimoni medieval i també modernista. Patejaríem la ciutat de València més a fons, i quedaríem meravellats en descobrir la capella sixtina de la ciutat, l'espectacular Parròquia de Sant Nicolau, a més d'altres edificis emblemàtics i extraordinaris. També visitaríem la Ciutat de les Arts i les Ciències i de manera més especial el seu espectacular Oceanogràfic.

Per acabar el darrer dia traslladant-nos fins la zona de l'Albufera per visitar la Casa Museu de Joan Fuster a Sueca, fer un agradable passeig en barca per l'estany de l'albufera i menjar un molt bon arròs a la població agrícola del Palmar, i acabar el dia amb una passejada per la Dehesa del Saler, que forma part del Parc Natural, i contemplar una bonica posta de sol.


L'experiència ha estat positiva, hem descobert indrets que no coneixíem fins ara, hem compartit experiències interessants entre nosaltres, també vam fer una nit de cap d'any de les típiques amb una extraordinària festa i sopar de cotillon, en l'hotel on vam estar allotjats tots aquests dies, del 28/12 al 3/01.

Tot això ho veurem amb més detall en les cròniques següents, com acostumo a fer sempre, però ara hem d'anar a preparar l'arribada dels Reis d'Orient, sinó demà només trobaríem carbó.
 * * *
  

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin