dilluns, 8 de gener del 2018

NO TORNIS, PRESIDENT... seria un greu error...!!!

Puigdemont estaria disposat a tornar a Catalunya un cop investit president
Ho afirmen fonts del seu entorn, que afegeixen que això forçaria la justícia espanyola a haver de detenir-lo ja com a president elegit pel Parlament

NO TORNIS, PRESIDENT... seria un greu error...!!!

Mireu que diu en Víctor Alexandre [sic] - "Una altra de les raons que desaconsellen el vostre retorn, President, és la que, com us deia, afecta la nostra dignitat col·lectiva. No és Carles Puigdemont la persona que Espanya vol empresonar, el nom els importa poc, és el president de Catalunya. Us volen segrestar, emmanillar, maltractar, despullar, empresonar i exhibir-vos com un trofeu de guerra per humiliar-nos a tots.
Si poguessin, us passejarien dalt d’un carro tancat en una gàbia pel Paseo de la Castellana perquè la gent, amb els seus vituperis, es burlés de vós i de Catalunya. Us volen escarnir, perquè saben que escarnint-vos a vós escarneixen Catalunya. I això no ho podeu permetre, President".

I encara també, El professor Joan Becat reflexiona, des de Perpinyà, sobre les possibilitats del moment polític al Principat [sic] - "L’objectiu del govern espanyol sembla que és que, una altra vegada, el president Puigdemont prengui una decisió que el deixarà fora de combat: o torna a Barcelona, i se l’engarjolarà i no sortirà de la presó, o es queda a Brussel·les i no podrà ni ser diputat ni president de la Generalitat. En els dos casos, guanya el senyor M. Rajoy. És la seva única sortida, llevat d’obrir un diàleg que li repugna i el sacrificaria políticament a Espanya.
La seva arma principal són els ostatges empresonats i els exiliats polítics catalans. Per tant, sembla evident que els guardarà fins al final. Veient la decisió del Tribunal Suprem de mantenir el vice-president Oriol Junqueras a la presó i l’argumentació dels jutges, es pot suposar que els quatre detinguts es quedaran tancats fins al judici, que seran condemnats i es quedaran empresonats per temps, potser anys".

NO TORNI, PRESIDENT... NO TORNI, PRESIDENT... NO TORNI, PRESIDENT... NO TORNI, PRESIDENT...!!!

foto de Salvador SP.

* * *


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin