dissabte, 26 de desembre del 2020

80 anys de vida...

La data ha arribat lentament però implacablement... tal dia com avui,

26 de desembre, sant Esteve, 

de l'any 1940, a les 8h del matí, 

vaig néixer en una clínica del carrer Torrent de les Flors del barri de Gràcia.

Això vol dir, fent una senzilla operació matemàtica, que avui és el meu 80è aniversari. Avui he passat a formar part de l'honorable conjunt de les persones Octogenàries..!!

Són molts anys de vida, he tingut moltíssimes vivències i experiències de tot tipus, unes bones o molt bones, altres no tant, algunes de dolentes, però en definitiva res pel que m'hagi de penedir o de lamentar. 

Si dic que han passat volant seria un tòpic, però si que és veritat que quan arribes a aquesta fita et pares a reflexionar i et fa valorar de manera molt especial allò que has aconseguit al llarg de tota la vida i tot allò que has pogut conservar...

Tinc parella, tinc fills i tinc néts. Tinc també molts amics, grups d'amics de procedències diverses. He estudiat, molt, he treballat, molt, i des de ben jovenet, i ara, com dic en el meu "lema" del Blog, de twitter, o de facebook, sóc un home feliçment jubilat, i blocaire convençut... També he cantat molt, m'agrada, i canto encara en una gran coral, ajuda a viure i rejoveneix l'esperit.

També he trepitjat moltes muntanyes i cims, i els darrers anys, un cop els fills independitzats, hem viatjat amunt i avall per diferents països tant com hem pogut, juntament amb la meva esposa M., gràcies a la salut que ens ha respectat, i als estalvis.

No es tracta d'explicar res més, cal preservar la intimitat, però si que he volgut deixar aquest apunt del 80è aniversari en el meu Blog (que vaig inaugurar el 25 de febrer de 2007), per que considero marca una fita important en la vida de tota persona. Canviar de dècada sempre impressiona, però la que comença per 8 potser és de les més fortes...!! També ho creieu així?. 

Una forta abraçada a tots els meus lectors habituals o esporàdics, amb el desig que puguem superar aviat aquesta pandèmia que ens té a tots amoïnats i l'any 2021 sigui la data per començar a viure amb una certa normalitat. Tots ho esperem i ho desitgem vivament..!!

* * *

(el comiat de Florència)
(el poble de la nissaga Sorrosal, on va néixer el meu pare i l'avi).

(Pirineu aragonès: Tramacastilla de Tena, -al peu de Peña Telera- (serra de la Partacua) Valle de Tena - Osca)
 



7 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Per molts anys Salvador, com diu el tango, 'ochenta años no es nada'

Bones Festes!

Lluís i Carme ha dit...

Felicitats, en nom meu i de la Carme. Ja som dos amb el dígit del 8.
Lluis.

Daniel Vidal ha dit...

Per molts anys, Salvador.

Lectora corrent ha dit...

Per molts anys, Salvador! Per cert, la clínica del carrer que aleshores es deia "Torrente de las Flores" suposo que és una que tenia a la façana una mena de globus penjat, sobresortint, com les creus de les farmàcies. Vaig passar part de la meva infantesa en aquells barris i en recordo una així, ja per la part de dalt del carrer, prop de la Travessera de Dalt.

Salvador ha dit...

Moltes gràcies a tots... Fa emoció arribar als 80.
I sí, responc a Lectora corrent, crec recordar que sí era aquesta clínica que tu descrius, el detall del globus no el tinc gaire present, però gràcies pel detall
Una abraçada a tots

Salvador ha dit...

La més gran enhorabona i moltes felicitats per aquest compliment dels vuitanta anys.

Crec que pots estar-ne molt content, goios i alegre, d'haver-hi pogut arribar amb tot aquest cúmul de vivències i esdeveniments tant intensos i, sobretot, envoltats dels teus més propers i de totes les amistats que comparteixen amb tu les teves vivències.

Una forta abraçada tot esperant i desitjant poder veure'ns ben aviat.

Pere Costa

Pol Viatges, S.L.

Pakiba ha dit...

Amb una mica de retard pero no vui deixar de desitjarte moltes feliçitats per aquets 80 anys ja que m'acompanyes amb la década de molts que van neixar als 19......els anys de la posguerra.

Una abrasada ben forta i que siguin molts més portats tan bé.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin