divendres, 22 d’agost del 2008

El "Llistillo", "pardillo" del tripartillu...




Je, je, quina gràcia, oi?








El "llistillo"-"pardillo" del tripartillu, ha ficat la pota fins al fons de tot.

Si alguna cosa NO necessitàvem a Catalunya a l'hora de defensar el nou finançament, era que algú tingués la mala idea, la idea més poca solta, de trencar la feble unitat aconseguida pels partits catalans a l'hora d'afrontar la negocació definitiva.

No estàvem prou emprenyats per l'incompliment de l'estat davant la llei de l'Estatut, que com deia l'altre dia, se l'han passat pel "forro" dels c.....s, que ara arriba aquest "pardillo" i ho fot tot enlaire. Ara sí, ara no, li toquen la barbeta, l'embauquen, i ara una lletra o pagaré a 90 dies...

Com diu l'editorial d'avui de l'AVUI, quan s'esberla la unitat, Catalunya s'afebleix, Solbes respira, la Moncloa riu i Espanya se'ns rifa. I, cosa que encara és pitjor, els diners es queden allà, encara que per llei ---què dic "llei"... per què serveixen ?--- i per raons hagin de venir cap aquí.

I per acabar-ho d'adobar, surt el Carod amb arguments alambicats, intentant justificar l'injustificable, i dient que no passa res, que en definitiva és el govern català qui té l'última paraula, quan el "listillo-pardillo" els ha deixat amb el cul en l'aire... Carai, quin poder de decisió que tenen els de ERC.

Ay, Déu meu, quina colla de polítics tenim... Hem de recollir el guant que l'altre dia a Prada de Conflent ens va llençar en Joaquim M. Puyal, quan va dir que: Davant les tebiors polítiques, la nul·litat de les administracions i la submissió de bona part dels mitjans de comunicació a l'hora de defensar Catalunya, Puyal apel·la a la responsabilitat personal per salvar la nació. Quan hi ha tantes coses que fallen en la defensa del país, calia una crida com la seva pel compromís individual. És voluntari, però estaria bé que li féssim cas.

També avui recullo les opinions d'un lector de l'Avui que diu: Sembla que els actuals polítics en exercici no són capaços de desvetllar lideratges que anteposin Catalunya, en la defensa dels seus drets i necessitats, als seus particulars interessos. Uns per sucursalisme, aliats amb el nacionalisme espanyol... I els d'aquí, pel seu tacticisme de partit --assegurar-se la cadira-- (oi sr. Carod ?), que fa que molts dels seus seguidors haguem d'anar a votar amb el nas tapat a les eleccions. Ens calen cares noves, per un possible trencament amb l'Espanya d'ara, i per poder respondre als reptes del segle XXI.

Opinions que jo comparteixo plenament, especialment després de veure la darrera actuació del govern d'Espanya amb l'incompliment flagrant, inexcusable, antidemocràtic, de la llei de l'Estatut de Catalunya.

9 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Puyal for president, i com diria l'Avi Pujol, la resta, són una colla de ximples.

Unknown ha dit...

Estic totalment d'acord en la majoria de comentaris que fas, pero solament hi ha una questio que no em queda clara, estas parlant de la inoperacia del govern tripartit, pero no fas cap comentari de l'actual grup de l'oposicio o sigui CIU, no va començar ell, anan d'amagatotis a Madrid per el tema del estatut.? o sigui que el nivell politic de tots el que tenim es igual a cero. i a sobre a madrid riuen.

Salvador ha dit...

Sí, Lluís, tens raó... i quan parlo de polítics em refereixo a tots, no se'n salva ningú.
Estem ben servits...!!!

Maurici ha dit...

Aquest "pardillo" i tota la trepa que l'acompanya tenen molt clar que si no mantenen en safata als socialistes en el poder ells no pinten absolutament res en el panorama polític.
Per la banda de ERC,tenen un merder a dins que no s'entenen ni entre ells , escoltant ahir al senyor Carod realment no és gens estrany que el fotin fora i hagin posat a Puigcercós al capdavant.
LLuis. tot és millorable però el cas de CIU és força diferent. Ara no tinc temps però si vos mes endavant en parlem

rebaixes ha dit...

Això supera a la extraordinaria descripció detasllada d'unes vacances. Uiiiiiii!!! I som molts que ens hi apuntem a vostres consideracions. Anton

rebaixes ha dit...

Varies coses ens han omplert de preocupacions i una amb un final com sabeu.
Però ja tornem a la càrrega.
He anat de bòlid.
Però us he anat seguint. Alló de tocar cau i...// He començat una llista de Blocs que visito, us hi voldria incloure si ho permeteu, així els tindré més a ma.ja continuarem. Anton.

25 / agost / 2008 19:01

Salvador ha dit...

Evidentment, Anton, cap problema pel que em dieu. Em podeu incloure en la vostra llista de blocs preferits. Tots ho fem i així ens anem interconnectant els uns amb els altres, i anem fent amics en el ciberespai.
Endavant amb la vostra activitat blocaire.
Una abraçada

José Luis Sánchez ha dit...

Hola Salvador. Gracies per el teu missatge. A Sicília vaig estar l’any passat. Aquest any ha tocat Turquia. Ja penjaré les fotografies… El teu reportatge sobre Nàpols,… sensacional!!. Jo vaig estar farà uns sis o set anys, però no vaig aprofundir tant com tu.
Respecte a lo del finançament… amb els politics que tenim aquí i allà ho tenim clar!!!.

Christopher

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Tant se val que no tots els paletes son iguals, com no ho son els pagesos, com no ho son els polítics.
Em posa de mala lluna quan per una suposada imparcialitat, a la primera de canvi algú surt amb allò "dels altres" per mirar de tapar mínimament les vergonyes als "uns" i volent equiparar situacions i fets ben diferents.
Que aquest senyor sigui el màxim responsable de l'ordre públic i per tant dels Mossos d'Esquadra m'esgarrifa.
Tant com la seva darrera bajanada.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin