dimecres, 11 de febrer del 2009

La Catalunya neutralitzada...


Avui, a l'AVUI, podem llegir aquesta afirmació:

"Catalunya no passa el seu millor moment. Ha perdut força, pinta poc i no fa cara de recuperar-se aviat. Malgrat les bones intencions de Montilla".

"Confiar la presidència de Catalunya, com va fer ERC el 2003 i el 2006, a una formació que mai no podrà actuar com voldria i lliurament a Madrid, va ser un autèntic suïcidi nacional".

Davant els incompliments i els enganys del govern espanyol, no ens enganyem més..., "el damnificat no és Montilla; qui hi perd són els ciutadans i el país; els primers hi perden els seus diners; el segon -el nostre país- la seva dignitat".

I què fem nosaltres?, estem adormits i subvencionats, i ens hem oblidat d'actuar en defensa dels interessos del país. Això sí, parlem molt del dret a decidir...!!, a decidir què ?... si no tenim cap poder de decisió.

(podeu ampliar tot aquest discurs llegint l'article complet d'en Josep Maria Torrent, a la seva secció "El Rasclet" al diari Avui, d'avui mateix -aquí-)

4 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

es així Salvador, ja no pintem res....i, espera't

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Tenim molt mala peça al teler...però vots son trumfos!
No perdem l'esperança, potser només estem hivernant...

Salvador ha dit...

En Francesc és pessimista, i en Xiruquero més optimista... que Déu t'escolti...!!!
I veurem qui té raó
Gràcies pels comentaris amics

Maurici ha dit...

Un, del PSC ja esperava del primer dia molt poca cosa i de la colla que el porta avui res de res, ara bé aquí l'autèntic llast són els dirigents de ERC i això ho tenen que veure aquí i a la Xina popular, si Maciá aixequés el cap sentiria autèntica vergonya d'aquesta gent.
Si us plau que algú amb seny acabi amb aquest mal somni

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin