dilluns, 12 d’abril del 2010

La TESI acabada...!!!



La nostra filla ha acabat la seva Tesi doctoral. Ja està presentada a la UB i a finals del proper mes de juny la defensarà davant del tribunal.

Acabar una Tesi de caire científic sempre és un gran repte. Nosaltres com a pares estem super orgullosos, i la filla com a autora del treball super satisfeta, i ara descansada...

Han estat gairebé cinc anys de treball a fons investigant i fent proves i assajos de laboratori al Parc Científic de Barcelona on ha desenrotllat el seu treball dins l'equip del grup de Marco Milán, investigador ICREA de l'Instituto de Investigación Biomédica (IRB Barcelona), dins el programa de Biologia cel.lular i del desenvolupament (veure), que està format per un equip de gent jove que fa autènticament goig (veure) -clicar pestanya Equipo-

Ha estat un treball eminentment científico-tècnic dins del camp de l'estudi dels embrions de Drosophila melanogaster, però si voleu tenir una idea aproximada del seu contingut, aquí teniu un enllaç que us ajudarà a comprendre'l una mica.

Aquest Blog no havia parlat mai de qüestions cientìfiques, si de qüestions d'actualitat i d'alguns viatges i impressions personals, però avui el motiu és prou important com per destacar-ho amb la importància que té.

Tesi doctoral acabada, feina ben feta, descans merescut...

Ara esperem que l'esforç li sigui de profit a la Georgina i pugui veure recompensats d'alguna manera tots aquests anys de treball.

* * *

Avui mateix, 14 d'abril 2010, surt a la revista "Diario Médico" la notícia de la publicació de l'article (el paper) que constitueix la base de la Tesi doctoral definitiva,  a la revista EMBO reports, del grupo Nature  (vegeu aquí)


4 comentaris:

Júlia ha dit...

FELICITATS, FELIÇOS PARES, EP, JA VEIG COM US CAU LA BAVA, HE, HE...!!!

Criticartt ha dit...

Felicita la Georgina, pq la veritat és que acabar una tesi és molt difícil i costa, ja que el treball de tants anys mai sembla poder-se tancar del tot!!! Jo estic encara en camí.... però davant del tema que he pogut llegir aquí, una tesi científica deu ser super complicada!!!! Ah, i moltes felicitats als pares!!!!

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Que sigui doncs enhorabona!

rogoto ha dit...

Per molts anys, pares! Vosaltres també formeu part d'aquesta tesi, segur! Enhorabona pel treball ben fet!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin