dissabte, 28 d’agost de 2010

Adéu Raimon Panikkar...!!

Transcric aquí un petit fragment de l'article que l'Antoni Bassas li ha dedicat en el seu Blog:


"Panikkar va ser un gegant intel·lectual, dels que ja no sé si el món en dóna. Un home brillant, que suportava malament el record dels seus errors, les seves contradiccions, els seus desencontres amb la gent que estimava, i que potser va tenir més traça a orientar amb el seu pensament la vida dels altres que la seva pròpia vida. Els genis ja ho tenen això".

Jo no vaig tenir el goig de conèixer-lo ni de tractar-lo, però sap greu que homes així desapareguin del nostre entorn. Són persones irrepetibles, genis, cervells lúcids i privilegiats que han aportat sabiduria al nostre món. Que descansi en pau...

6 comentaris:

Júlia ha dit...

Estic molt d'acord amb el comentari de Bassas, seria allò que diuen els castellans 'consejos vendo pero para mi no tengo', em sembla molt honest defugir els panegírics i reconèixer que tots són humans.

Joan Antoni ha dit...

Pels seus escrits a La Vanguardia, vaig conèixer primer el seu germà Salvador, més laic però amb inquietuds culturals orient-occident com tota la família. Els seus articles eren aire fresc en ple franquisme.

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Ha deixat una gran obra, sens dubte.

Anònim ha dit...

Cool site, I had not come across sorrobloc.blogspot.com previously in my searches!
Continue the great work!

kweilan ha dit...

També d'acord amb el que diu el Bassas. Personalment m'agradaria conèixer més els seus escrits i la seua obra.

Anònim ha dit...

Hi All, i would just like to make an say hello to all the people at sorrobloc.blogspot.com

I must call it a magic forum, I barely think about reading out a complete forum section but this forum easily earned my interest and believe me, That?s not often.

I needed some information and was searching on Yahoo Bulgaria for it. I visited each of the top 2 pages that came up but didn?t get any relevant result... I then luckily found your diamond forum in the dirt and thought to check it out. This is just what I was after - what a sensational find!

Thanks yall at sorrobloc.blogspot.com and keep the sensational effort up?!?

[color=#cc3300][URL=http://www.sporting-supplements.co.uk/LA-Muscle]LA Muscle[/URL] [URL=http://www.sporting-supplements.co.uk/Weight-Gain]Weight Gain[/URL] [URL=http://www.sporting-supplements.co.uk/Protein-Powder]Protein Powder[/URL] [URL=http://www.sporting-supplements.co.uk/]Whey Protein[/URL] [URL=http://www.sporting-supplements.co.uk/Protein-Bars]Protein Bars[/URL] [/color]

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin