dissabte, 25 de desembre del 2010

Una nova trobada dels BRÒQUILS...


Com fem habitualment cada any per aquestes dates, els Bróquils ens vam reunir el passat 25 de novembre, ara fa just un mes, per a fer una trobada i un sopar de germanor, per commemorar la nostra inquebrantable amistat forjada en els inoblidables mesos dels nostres campaments als Castillejos els estius del 1961 i 1962, quan fèiem les milícies universitàries...

Allà dalt es va forjar, més que no pas l'esperirt castrense, es va forjar una perdurable amistat... Tant és així que ahir celebràvem el 49è. aniversari d'aquella històrica trobada.

Torno a reproduir aquí aquella mateixa foto que ens omple de nostàlgia, i que si sou seguidors d'aquest bloc, ja havíeu vist en la crònica dels anys passats, la torno a reproduir perquè és emblemàtica i ens recorda aquells mesos de campament a Castillejos on es va forjar aquesta amistat que ha perdurat fins avui... (i que joves que erem tots)...

Ja s'ha fet tradició que cada més de novembre, desde fa uns quants anys (vegeu aquí, i aquí, també) ens trobem en un sopar per celebrar aquesta amistat i recordar aquells dies de convivència i d'amistat.
La propera trobada, si res no ho impedeix, será la que segellarà els 50 anys d'aquesta amistat. Segur que en farem una de grossa...!!
* * *

2 comentaris:

Xibeques del Cau ha dit...

Veig que estàs per celebracions d'aniversaris, et desitjo bons 70 anys

Pakiba ha dit...

M'encantan aquestes celebracions i et desitjo que las celebres pel mols anys.


Molt Bones Festes.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin