dissabte, 21 de març del 2015

XIULAR, xiular, xiular... contra la histèria de la Cospedal

Cospedal vol que expulsin de l'estadi els qui xiulin l'himne espanyol a la final de copa...


I per calmar-li la "febre" a aquesta senyora, jo ara vull manllevar les paraules de la Rosa Ma. Cendrós, que en una carta al lector de l'Avui del 15 de març, deia:

"els ciutadans de Catalunya hauríem d'estar xiulant dia sí dia també.

L'estat espanyol ens insulta a cada moment, ens prohibeix exercir la democràcia a les urnes. Menysté el nostre govern i totes les nostres institucions. Intenta coartar totes les nostres aspiracions. Volem la llibertat i la volem obtenir a travésde les urnes... un gran escàndol pel govern espanyol.


Per tant, com que no tenim els mateixos drets que ells, xiulem.

Xiulem contra un himne que no és el nostre, i xiulem com un cant a la democràcia.

Xiulem perquè no ens queda altra solució i aquest xiular no és res més que un himne a la llibertat contra tanta tirania".



I és que realment hi ha gent que té pa a l'ull, i a més poca memòria o molta barra i mala fe... Com l'altre dia ho recordava el Jordi Basté, quan el 16 d'octubre de 2012 a l'estadi Vicente Calderon de Madrid, amb el PP ja amb majoria absoluta i Cospedal com a secretària general del partit, l'afició de la selecció espanyola va xiular sorollosament l'himne de la Marsellesa, durant el partit de classificació per al Mundial de Brasil entre Espanya i França.

Una xiulada importantíssima, i ningú, ni Cospedal, ni Mariano Rajoy, ni Javier Tebas -president de la LFP i, per cert, ex-membre de Fuerza Nueva-, no van obrir la boca per condemnar aquests xiulets per l'afició espanyola contra l'himne francès.

Així en Basté tirava per terra els arguments i la histèria de la Cospedal. 
I és que no hi ha més cec que qui no vol veure.

Per tant, xiulem, xiulem, i xiularem 
ben fort i sense por !!

* * *


1 comentari:

Joan Antoni ha dit...

Potser haurà de fer com Franco. Diuen, diuen, que quan anava al camp del Barça, un de cada 6 espectadors era un policia

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin