divendres, 27 d’abril de 2007

Montserrat, patrona de Catalunya

Avui és la festivitat de la Mare de Déu de Montserrat.Qué és Montserrat? Molta gent s'ho pregunta i s'ho ha preguntat al llarg de la història, i s'ho continuarà preguntant al llarg dels anys...
Montserrat és una muntanya especial, molt original, si heu estat a Grècia, recorda Meteora, i també com allà, plena d'ermites i amb un gran santuari.
Montserrat és un Santuari molt especial, molt estimat per tots els catalans.
Montserrat és un monestir, una comunitat, uns monjos, una imatge molt venerada i estimada, negra, la patrona del nostre país, la patrona de Catalunya.
Montserrat és el centre espiritual de Catalunya, i és el nom que porten milers de dones al nostre país.
Montserrat és un referent espiritual, però també un referent a nivell social, i fins i tot diria a nivell polític, ja que en moltes ocasions ha exercit una influència determinant en el pensament de moltes persones de Catalunya, i en ocasions ha estat el lloc des d'on s'han pogut defensar opinions i posicionaments que des d'altres llocs ningú s'atrevia a fer-ho.
En definitiva, Montserrat és, ha estat i serà per molts de nosaltres, sempre un lloc estimat que, per una o altre raó, portem al més profund del nostre cor i dels nostres sentiments.Des d'aquí desitjo moltes felicitats a totes les Montserrats...

Cap comentari:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin