dimecres, 25 de febrer de 2015

Anem acumulant aniversaris, i ja en són VUIT...

8è aniversari del Blog

Sí, sí, "tempus fugit"... fou una de les frases que ja vaig fer servir en anteriors aniversaris, concretament en el 4rt. (aquí), i vet aquí que ara hem doblat el "tempus", ara ja en són 8 els anys que fa que vaig tenir la bona pensada d'iniciar un Blog a la xarxa.

En primer lloc vull donar les gràcies a tots els qui ho heu fet possible passant per aquí a llegir-lo i també algun cop a comentar-lo, tampoc massa sovint, tot sigui dit de passada...!!
Vuit anys són ja molts anys per a un blog i començo a tenir la sensació de ser d'aquella generació de veterans blocaires que aguanta encara al peu del canó.

Com bé diu el nostre amic Bloguejat: "seguim aguantant, tot i que això dels blogs sembla que ha perdut gas, potser el format està una mica passat de moda, i que l'activitat frenètica de la catosfera de fa només tres o quatre anys s'ha esbravat una mica. El twitter, el facebook, i fins i tot instagram s'emporten la major part del tràfic avui en dia".

En vuit anys hi ha temps per a fer moltes coses, i moltes coses han canviat des d'aleshores. Algunes de molt importants, altres no tant. Hem acumulat anys d'edat, molts, i hem arribat feliçment a la setantena i l'hem superat amb escreix... Uufff...!!, i amb relativa bona salut, de la qual cosa hem de donar gràcies. I amb ganes renovades, espero poder continuar publicant les meves dèries en aquest mitjà.

Si mirem una mica enrera i veiem que Google va nèixer fa poc més de 15 anys, que Facebook no té encara ni 10 anys i que els primers blogs els hem de situar també en aquest segle XXI, tal com encertadament diu el meu amic Víctor Pàmies, ens fa pensar que encara hi ha moltes coses que haurem de descobrir -sense pors-, a les quals ens haurem d'adaptar i que ens ajudaran a progressar i a fer-nos grans d'una altra manera. Vam arribar al món digital en bolquers i potser tot just ens acabem de posar drets.

Una mica d'estadística no fa mal a ningú i ens ajuda a valorar i situar on som i on
hem arribat gairebé sense adonar-nos.

Aquest blog començat avui fa vuit anys, porta incorporades 570 entrades i més de 148.000 visites, i 816 comentaris d'amics lectors. He fet cròniques de moltíssims viatges i sé que molts amics i coneguts han fet servir les meves cròniques detallades com una autèntica guia per a planificar els seus viatges.

No sé si és molt o poc comparat amb altres blocs també veterans com el meu, però per mi són més que suficients i em mareja una mica els volums que això va acumulant.
Darrerament he baixat una mica el ritme de publicacions, (60 entrades el 2014, el màxim 106 el 2009), no sempre un està totalment inspirat per escriure, i també els nostres viatges han minvat una mica, encara que la política actual donaria molt material per escriure cada dia, com fan alguns, però la veritat, en el meu cas, seria per fer moltes crítiques i potser m'alteraria els meus ritmes vitals, i quan una ha arribat amb pau i harmonia als 74 anys, val més no alterar-se gaire.

Voldria acabar amb uns pensaments encertadíssims que he trobat en un recent escrit d'en V.Pàmies. Com diu el Dalai Lama: només hi ha dos dies a l'any en els que no podem fer res: ahir i demà. Però encara ens queda l'avui...
Perquè la gramàtica ja ens ensenya que Ahir era, avui és, i demà serà...

O també hi ha qui diu que ahir és història, demà és un misteri, i avui és un regal que hem d'aprofitar i per això es diu present...!!!

Encara tenim un llarg camí per endavant...

* * *

A tots els que em volgueu i pogueu llegir, Gràcies per la vostra fidelitat...!!!

Vuitè Aniversari del blog Sorrobloc, 25 de febrer 2015

* * *

10 comentaris:

Enric H. March ha dit...

Anar aguantant ja és molt en aquest món tan canviant de les xarxes. Moltes felicitats i a continuar mentre hi hagi ganes.

FRANCESC PUIGCARBÓ ha dit...

enhorabona! i que en siguin molts més. Que lluny queda aquella trobada a Ominum, on va començar tot.

rogoto ha dit...

Salvador, espero que molts anys ens puguis anar relatant els teus viatges, les teves experiències, les teves reflexions... Enhorabona!

Maripepa Brustenga ha dit...

Enhorabona Salvador! Sóc una de les que he fet algun viatge després de llegir els teus comentaris i m'ha anat molt bé! Jo també faré aviat els 8 anys de blog... La informàtica va molt de pressa i sobretot Instagram ha tret protagonisme als blogs. Però jo, personalment, escric el blog per gaudi meu i, si a més agrada a d'altres i em llegeixen, perfecte! i me n'alegro molt. Continua escrivint, vivint i fent-nos llegir embadalits les teves cròniques. I em quedo amb la frase del Dalai Lama, que no coneixia. i que m'agrada molt!
Endavant! ...i pensa que s'acosten temps comvulsos. ràpids i plens de decisions molt importants i decisives. I tu les vius. Comenta-les de tant en tant sense que et pugi la pressió...

Anònim ha dit...

És molt complicat posar comentaris al teu Bloc, company.

Almenys per a mi, que per segons què sóc una mica garrulo.

En tot cas, PER MOOOLTS ANYS!

Joan Josep Isern
25 de febrer de 2015
http://blocs.mesvilaweb.cat/jotajotai

Joan Antoni ha dit...

Ja que va d'aniversaris: per molts anys Sorrobloc

Maria Teresa ha dit...

Enhorabona per aquest 8º aniversari.

Maria Teresa ha dit...

Enhorabona per aquest 8º aniversari

Salvador ha dit...

Moltes gràcies a tots, amics i amigues, pels vostres bons desitjos amb motiu d'aquest 8è aniversari... Seguirem al peu del canó mentre hi hagi forces i motius per fer-ho.
Una abraçada
Salvador

Anònim ha dit...

Hola Salvador,
Felicitats per aquest vuitè aniversari del SorroBloc!
Encara que jo no hi he fet mai cap comentari, l'he consultat moltes vegades...
Espero i desitjo, per tant, que vagis acumulant aniversaris!!!!
Felicitats i una abraçada.
Dolors V.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin