dissabte, 26 de març del 2016

La feina s'acumula i el dia només té 24 hores... menys avui...



Els parents o amics i coneguts que em visiteu regularment, recordareu que el 5 de març vaig començar a penjar les cròniques de la nostra recent estada per terres de la Toscana, concretament a la ciutat de Florència (aquí), i des d'aleshores el temps ha passat molt de pressa i la nostra agenda viatgera ens ha portat a marxar aquests darreres dies de Setmana Santa cap a terres Alemanyes, viatjant a la República Federal d'Alemanya, visitant bàsicament Berlín, i també Dresden, Leipzig, i Postdam.

És per això que, tal com dic a la capçalera d'aquest post, la feina s'acumula i el dia només té 24 hores..., menys precisament avui, que pel canvi d'horari d'estiu, perdem una hora i només tindrà 23 hores.

Em van quedar pendents un parell o tres d'aportacions més sobre la ciutat de Florència, concretament una sobre el Cor de la ciutat, il Duomo , amb la seva fantàstica cúpula i el Campanile, i finalment també faré un repàs breu sobre les obres d'art que es troben als Uffici i a algunes de les principals esglésies. Per acabar amb un apunt del capvespre dalt la muntanya que domina la ciutat des de Sant Miniato al Monte.


Tot això, però, anirà venint, amb calma i al seu temps, abans de començar una nova història sobre Berlin i tot allò que hem viscut aquests darrers dies en aquella gran i super-històrica ciutat, així com també a Dresden a Leipzig i a Postdam.

Hem de assimilar les experiències viscudes, ordenar i seleccionar les fotografies, i recopilar informació, abans de posar-nos a redactar l'experiència de la nostra primera visita a terres d'Alemanya.
* * *




1 comentari:

Rosa Maria (rogoto) ha dit...

Així, així! Si la feina s'acumula pel fet de gaudir viatjant, admirant, descobrint...benvinguda feina!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin