dilluns, 4 de desembre del 2017

L'estat manté a la presó a 4 ostatges, gent innocent, als que el jutge s'atreveix a acusar-los "de fer una aportació directament vinculada amb l'exercici de la violència"

Davant d'aquesta injustícia tan flagrant no podem fer altra cosa que indignar-nos en grau extrem i denunciar ben fort i ben alt que l'estat ha muntat un "relat fictici" segons el qual els catalans hem actuat amb violència contra la sacrosanta unitat d'España. I per això mateix, els impulsors de totes les grans manifestacions pacífiques que durant anys s'han fet al país, han de ser castigats i empresonats per evitar que continuïn delinquint, i amb ells ens volen castigar a tots, a tota la població, a tot nosaltres catalans que som rebels i violents...

I el mateix apliquen al cap d'ERC, l'Oriol Junqueras, per ser el partit que clarament s'ha declarat independentista (contra la unitat d'España, altre cop), i també al conseller Forn, castigat perquè no va saber controlar el mossos perque anessin a reprimir els votants i a requisar urnes el passat 1-O, malgrat ser ells, els mossos, els que més urnes van requisar i sense violència

I per acabar de reblar el clau, als que sí van ser violents i brutals en extrem, la policia i la guardia civil, a aquests encara els volen condecorar... El summum de la vergonya del que es pot fer en aquest país que ha perdut la decència, i s'ha atrevit a fer un autèntic Cop d'estat contra Catalunya, el seu govern legítim, i la seva població.
Han convertit un problema polític en un gran problema judicial, per la incapacitat i manifesta covardia o mala voluntat, d'afrontar els problemes amb coratge i valentia. Han estat i són uns polítics incompetents.

La única esperança que ens queda és que algun dia la història i la justícia internacional posi a tothom al seu lloc i reconegui les injustícies i les irregularitats que s'estan aplicant ara mateix aquí (com el mateix 155) forçant la lletra de l'article de la mateixa constitució, que ells tant defensen... Una autèntica vergonya i manipulació.

Ha estat l'aplicació del "a por ellos", intentant dissimular l'odi que respiren contra els catalans, i creient-se que convocant unes eleccions totalment irregulars e il·legítimes serà la solució per a pacificar el país...
Si es que s'ho creuen així, van totalment equivocats. Tota aquesta farsa no farà més que enquistar l'etern problema de l'encaix de Catalunya dins l'España franquista. I el temps ens donarà la raó. Sinó, ja veurem que passa a partir del dia 22-D.

1 comentari:

Francesc Puigcarbó ha dit...

No són presos polítics, ni políticas presos, son, com bé dius ostatges, i per quan arribi el reconeixement a aquesta ignominia, ja hauran passat moltes coses, masses.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin