dijous, 29 de maig del 2014

Andrea Motis & Joan Chamorro, i la Big Band

Ahir al vespre vam ser a una sessió del Jamboree... per conèixer el nou fenòmen de l'univers de la música de Jazz al nostre país... 


És l'ANDREA MOTIS, la sobrietat militant de la reina catalana del Jazz.
Dolça i fluixeta, gairebé com un xiuxiueig. Així és la veu que la cantant, trompetista i saxofonista Andrea Motis (Barcelona, 1995) projecta en la seva vida quotidiana. La veu que fa servir durant les hores, cada vegada menys, que no és sobre un escenari, atenent els seus múltiples compromisos.

Té l'agenda plena, ja sigui amb l'Andrea Motis & Joan Chamorro Big Band 
(aquí a la foto)
O també amb la Sant Andreu Jazz Band, o qualsevol altra aventura musical d'interès que se li posi al davant, com la recent col·laboració amb The New Catalan Ensemble: per primera vegada ha cantat en català per a un disc.


Escoltem aquí una petita mostra de la seva veu càlida...



i també un altre fragment...



La Big Band d'en Joan Chamorro és realment espectacular, amb uns 15 músics, tots ells solistes molt eficients, encara que el local del Jamboree va quedar petit per tanta música i tanta potencia de sonoritat.
El mateix concert en una sala més gran hagués estat molt més satisfactori.

Amb tot, una vetllada esplèndida i un concert de Jazz molt recomanable. Si teniu ocasió d'escoltar a l'Andrea i en Chamorro, i amb la Big Band, no us ho perdeu...!!

* * *

1 comentari:

M. Antònia ha dit...

Vaig conèixer la seva veu i la seva música fa uns tres anys, a l'estiu, a la Roca Foradada de Torredembarra. Va ser una sorpresa, veure-la tan jove i que en sabia tant, vàrem comentar-ho. Dos anys després ja començava anar arreu i sortia a diversos medis de comunicació. Celebro el seu èxit,crec que ho mereix

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin